הודו צלוי מלוח עם עשבי תיבול ורוטב שאלו-דיז'ון
הודו צלוי מלוח עם עשבי תיבול ורוטב שאלו-דיז'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 635 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שפשף מרווה, חרדל דיז'ון, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי מלוח עם עשבי תיבול ורוטב שאלו-דיז'ון, הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, ו חזה הודו צלוי עם פסטו הדרים ורוטב שאלוט.
הוראות
לשפשף הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה כדי למחוץ עשבי תיבול דק. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. כיסוי; חנות בטמפרטורת החדר. מערבבים בקליפה לפני השימוש.
יש לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ (לא לטפוח יבש). משוך את כל כריות שומן מן החלל הראשי ואת חלל הצוואר של טורקיה; לעטוף, צמרמורת, ושמור שומן עבור צלייה.
מניחים את טורקיה שקית קלייה; מפזרים בפנים ובחוץ עםמלח טרשי. תיק סגור.
מניחים על bakingsheet; מקררים 18 עד 24 שעות.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור ולחמם מראש עד 163°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש מאוד. מערבבים בצל קצוץ5 מרכיבים בקערה קטנה. תערובת Divideonion בין ראשי וצווארהמלחמות. מקפלים עור צוואר תחת ומאבטחעם שיפוד. תכניס את הכנפיים למטה. לקשור את הרגל יחד באופן רופף.
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר מחבת צלייה inlarge.
מניחים רפידות שומן שמורות ומילואיםנק, לב, ו gizzard במחבת; יוצקים 2 כוסות טורקיה הזהב.
תרנגול הודו צלוי 45 דקות. תחבוט עם פנז ' וקים. המשך לצלות עד thermometerinserted לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמת165°f עד 77°, צולה כל 45 דקות, הוספת מלאי או מים כדי פאן אם יבש, וtenting רופף עם רדיד אם השחמה מדי, 3 עד 3 1/2 שעות יותר.
Transferturkey מגש; אוהל בצורה רופפת מאהל ולתת לנוח 30 עד 45 דקות. מחבת Reserveroasting עם מיצים לרוטב.
הסר צוואר הודו, לב, וgizzard מחבת צלייה. משוך בשר offneck; קוצצים צוואר בשר, לב, ו gizzardand שמורת רוטב, אם תרצה.
יוצקים panjuices לתוך כוס מדידה 8 כוס. Spoon offfat מפני השטח, הזמנת 1/2 כוס שומן.
בנוסף למניה טורקיה degreased פאן juicesto למדוד 5 1/2 כוסות בסך הכל.
מקום צליית מחבת מעל 2 מבערים onmedium חום.
להוסיף 1/2 כוס שמורות ושמנים; sauté 1 דקה.
להקציף בקמח.מבשלים עד רביכה הוא חום בהיר, מקציףבלבד, על 2 דקות.
מקציפים ביין, תערובת מניות, חרדל ורוזמרין טרי.מביאים לרתיחה, מקציפים כדי להתמזג. מרתיחים כף מעילים untilgravy, על 3 דקות.
אדנק, לב, וgizzard, אם תרצה בכך. תבלינים עם מלח ופלפל.