קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות51
מגזין

הודו צלוי עם בייקון ורוטב בצל מתוק

הודו צלוי עם בייקון ורוטב בצל מתוק
הודו צלוי עם בייקון ורוטב בצל מתוק עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 851 קלוריות, 120 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלאי הודו עשיר, סלרי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו הודו צלוי עם בריח עם רוטב בצל ובייקון, הודו מזוגג משמש עם בצל קלוי ורוטב שאלוט, ו הודו צלוי עם רוטב סיידר בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במעבד מזון, לשלב את הבייקון, פטרוזיליה, עלי טימין, 1/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל; תהליך להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
באמצעות האצבעות שלך, להפריד בעדינות את העור טורקיה מן השד והרגליים. מתבלים את חללי ההודו במלח ופלפל. בזהירות להפיץ את הדבק בייקון מתחת לעור משוחרר ולחץ בעדינות על החלק החיצוני של העור כדי להפיץ באופן שווה. מתבלים את החלק החיצוני של טורקיה במלח ופלפל וקושרים את הרגליים בחוזקה עם מיתר מטבח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
לפזר את הסלרי, גזר ובצל לבן במחבת קלייה גדולה ולהגדיר את טורקיה על גבי. בחוזקה לכסות את הציפור עם 2 גיליונות של נייר משומן וצלי על המדף הנמוך ביותר של התנור במשך 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לצלות במשך 1 שעה, או עד טורקיה הוא השחמה מדחום לקרוא מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 17
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
להעביר את טורקיה ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 30 דקות או עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בינתיים, מסננים את מיצי המחבת לקערה. דלגו את השומן; יוצקים 1/4 כוס השומן למחבת גדולה, עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את הבצל המתוק ואת הקורנית sprig ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הבצל הוא השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוקבצל מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את השום, ומערבבים את הקמח. בהדרגה להוסיף את המניה, לטאטא כל הזמן, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
להקציף במיצי המחבת השמורים ומבשלים את הרוטב על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד שלא נשאר טעם פלורי, כ -15 דקות. זרוק את הקורנית ושום. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שום גויה®שום גויה®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סירת רוטבסירת רוטב
דַק-דַק-
11
חותכים את החוט מן רגלי טורקיה לגלף את הציפור.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
12
מגישים עם רוטב בצל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק