קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות22
מגזין

הודו צלוי עם בריח צמחי

הודו צלוי עם בריח צמחי
אם $1.03 למנה נופל בתקציב שלך, עוף צלוי בריח עשב יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו רוזמרין, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלוי צלעות חזיר צלוי עם בריח עשבי תיבול, Herb Brined טורקיה, ו Herb-Brined טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המלח, בתוך סיר גדול, לערבב 2 ליטרים מים עם מלח, סוכר, רוזמרין, טימין, מרווה, אזובית, זרעי סלרי, ו peppercorns. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר והמלח מומסים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
פלפלפלפל
מרז ' ורםמרז ' ורם
רוזמריןרוזמרין
מלחמלח
סוכרסוכר
טימיןטימין
מיםמים
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים עד שהקרח נמס והמלח קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
קרחקרח
4
מניחים את טורקיה בשקית קלייה, ולאחר מכן להחליק את טורקיה שקיות לתוך השקית השנייה כדי להפוך עובי כפול.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
5
שים את ההודו בתיבת הקרח.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
קרחקרח
6
יוצקים את המלח לתוך התיק. סגור את התיק, להיות בטוח כי טורקיה מכוסה לחלוטין עם מלח, עם גומייה. הקיפו את תרנגול ההודו בשקית עם קוביות קרח או שקיות קרח כחולות. סגור את החזה ולתת טורקיה לעמוד במשך 10 עד 16 שעות. אל תמלאו את הציפור במשך יותר מ-16 שעות, או שהטעם והמרקם ייפגעו.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
7
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים מראש את התנור ל 163°. בקערה קטנה, מערבבים את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
8
הסר את ההודו מן המלח ולשטוף היטב, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים. ללטף את העור ואת חללי הגוף יבש עם מגבות נייר. סובב את ההודו על החזה. באופן רופף למלא את חלל הצוואר עם תערובת בצל. באמצעות שיפוד עץ או מתכת, להצמיד את עור הצוואר תרנגולי הודו על הגב. מקפלים את כנפי תרנגולי ההודו akimbo מאחורי הגב או לקשור לגוף עם חוט מטבח. באופן רופף למלא את חלל הגוף הגדול עם תערובת הבצל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
בצלבצל
מיםמים
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
מגבות ניירמגבות נייר
9
מניחים את מקלות התיפוף במנעול למשכן או לקשור יחד עם מחרוזת המטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
10
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. תמרח את כל החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
11
יוצקים 2 כוסות מים לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
צולים את ההודו, מתבלים על כל 45 דקות עם המיצים על החלק התחתון של המחבת, עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך (אבל לא נוגע בעצם) קורא 82° ואת המילוי הוא לפחות160, על 4 שעות. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים עוד מים, בערך 1 כוסות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
13
להעביר את טורקיה מגש גדול ולתת לו לעמוד לפחות 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
14
יוצקים את שאריות המחבת לתוך כוס מפריד, משאירים את החתיכות השחומות במחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז לשפוך את ולהזמין את הטפטוף ולהשליך את השומן.
16
מניחים את מחבת הקלייה על שני מבערים מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
17
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה במחבת עם מרית עץ. בהדרגה להוסיף את הסיר כהה, degreased טיפות עד הרוטב הוא מלוח לפי הטעם. מבשלים עד שהרוטב מתעבה. מסננים ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
מריתמרית
מחבתמחבת
18
לגלף את ההודו ולהגיש את הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
19
מאמר var
20
Type_27_data = {};
21
מאמר
22
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;