הודו צלוי עם בריח צמחי
אם $1.03 למנה נופל בתקציב שלך, עוף צלוי בריח עשב יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו רוזמרין, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלוי צלעות חזיר צלוי עם בריח עשבי תיבול, Herb Brined טורקיה, ו Herb-Brined טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המלח, בתוך סיר גדול, לערבב 2 ליטרים מים עם מלח, סוכר, רוזמרין, טימין, מרווה, אזובית, זרעי סלרי, ו peppercorns. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר והמלח מומסים.
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים עד שהקרח נמס והמלח קר מאוד.
מניחים את טורקיה בשקית קלייה, ולאחר מכן להחליק את טורקיה שקיות לתוך השקית השנייה כדי להפוך עובי כפול.
יוצקים את המלח לתוך התיק. סגור את התיק, להיות בטוח כי טורקיה מכוסה לחלוטין עם מלח, עם גומייה. הקיפו את תרנגול ההודו בשקית עם קוביות קרח או שקיות קרח כחולות. סגור את החזה ולתת טורקיה לעמוד במשך 10 עד 16 שעות. אל תמלאו את הציפור במשך יותר מ-16 שעות, או שהטעם והמרקם ייפגעו.
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים מראש את התנור ל 163°. בקערה קטנה, מערבבים את הבצל, גזר וסלרי.
הסר את ההודו מן המלח ולשטוף היטב, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים. ללטף את העור ואת חללי הגוף יבש עם מגבות נייר. סובב את ההודו על החזה. באופן רופף למלא את חלל הצוואר עם תערובת בצל. באמצעות שיפוד עץ או מתכת, להצמיד את עור הצוואר תרנגולי הודו על הגב. מקפלים את כנפי תרנגולי ההודו akimbo מאחורי הגב או לקשור לגוף עם חוט מטבח. באופן רופף למלא את חלל הגוף הגדול עם תערובת הבצל הנותרים.
מניחים את מקלות התיפוף במנעול למשכן או לקשור יחד עם מחרוזת המטבח.
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. תמרח את כל החמאה.
יוצקים 2 כוסות מים לתחתית המחבת.
צולים את ההודו, מתבלים על כל 45 דקות עם המיצים על החלק התחתון של המחבת, עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך (אבל לא נוגע בעצם) קורא 82° ואת המילוי הוא לפחות160, על 4 שעות. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים עוד מים, בערך 1 כוסות בכל פעם.
להעביר את טורקיה מגש גדול ולתת לו לעמוד לפחות 20 דקות לפני גילוף.
יוצקים את שאריות המחבת לתוך כוס מפריד, משאירים את החתיכות השחומות במחבת.
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז לשפוך את ולהזמין את הטפטוף ולהשליך את השומן.
מניחים את מחבת הקלייה על שני מבערים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה במחבת עם מרית עץ. בהדרגה להוסיף את הסיר כהה, degreased טיפות עד הרוטב הוא מלוח לפי הטעם. מבשלים עד שהרוטב מתעבה. מסננים ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
לגלף את ההודו ולהגיש את הרוטב לצד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;