הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה
אם יש לכם עוף, מלח ופלפל, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ברווזים קלויים עם זיגוג מנדרינה-הויסין, עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, ו הרב קלוי טורקיה עם זיגוג הדר.
הוראות
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לציפור ומתבלים את החלל במלח ופלפל. לשפשף את הציפור בנדיבות עם שמן ולהגדיר אותו השד בצד במחבת; העונה עם מלח ופלפל. צלי במשך 20 דקות.
בקערה, לשלב 2 כוסות של המניה עם 2 כפות שמן. יש למרוח את ההודו בתערובת המניה ולפזר את הבצל, הגזר והסלרי במחבת. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 וצולים במשך 31/2 שעות ארוכות יותר, צולים כל 30 דקות ומסובבים את המחבת כמה פעמים, עד שמד חום מיידי מוכנס לאוגר הירך הפנימי 16
לשפשף את צוואר טורקיה עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. בסיר, לבשל את הצוואר טורקיה על חום גבוה בינוני עד מתחיל חום, 3 דקות. סובב את הצוואר, להנמיך את החום בינוני לבשל עד השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים את 6 הכוסות הנותרים של המניה ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה, ברפרוף, במשך 2 שעות. זרוק את הצוואר; אתה צריך בערך 41/2 כוסות של מלאי.
בסיר אחר, לשלב 3 כוסות של מיץ מנדרינה, זנגביל וסוכר חום ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בקערה קטנה, למזג את עמילן התירס עם 3 כפות הנותרים של מיץ מנדרינה עד חלקה.
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך המיץ בסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא עד מעובה, על 2 דקות.
הסר מהחום, מערבבים את המרווה ומתבלים במלח; תן להתקרר.
כאשר ההודו נעשה, להסיר אותו מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
בנדיבות כפית חצי זיגוג מנדרינה על טורקיה וצלי במשך כ 10 דקות, או עד העור מתחיל חום. מעיל את עור טורקיה עם זיגוג מנדרינה הנותרים ואופים במשך 10 דקות יותר, או עד השחמה עשירה.
להעביר את טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 עד 25 דקות.
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
הוסף 1 כוס של המניה טורקיה ומרתיחים, גירוד את חתיכות השחמה. מסננים את מיצי המחבת הקלייה לתוך סיר בינוני, לחיצה על הירקות.
לרפרף את השומן מן מיצי המחבת ולהוסיף 1/4 כוס השומן לקערה; להשליך את השומן שנותר. מערבבים את הקמח לתוך השומן כדי להפוך את הדבק חלק.
לטאטא את הדבק לתוך מיצי פאן ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
להקציף את הנותרים 3 1/2 כוסות של מלאי טורקיה ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה, על 10 דקות. תחרוט את ההודו ותגיש, תעביר את הרוטב.