קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות49
מגזין

הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה

הודו צלוי עם זיגוג מנדרינה
אם יש לכם עוף, מלח ופלפל, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מתכונים דומים: ברווזים קלויים עם זיגוג מנדרינה-הויסין, עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, ו הרב קלוי טורקיה עם זיגוג הדר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לציפור ומתבלים את החלל במלח ופלפל. לשפשף את הציפור בנדיבות עם שמן ולהגדיר אותו השד בצד במחבת; העונה עם מלח ופלפל. צלי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בקערה, לשלב 2 כוסות של המניה עם 2 כפות שמן. יש למרוח את ההודו בתערובת המניה ולפזר את הבצל, הגזר והסלרי במחבת. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 325 וצולים במשך 31/2 שעות ארוכות יותר, צולים כל 30 דקות ומסובבים את המחבת כמה פעמים, עד שמד חום מיידי מוכנס לאוגר הירך הפנימי 16
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לשפשף את צוואר טורקיה עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. בסיר, לבשל את הצוואר טורקיה על חום גבוה בינוני עד מתחיל חום, 3 דקות. סובב את הצוואר, להנמיך את החום בינוני לבשל עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את 6 הכוסות הנותרים של המניה ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים על אש נמוכה, ברפרוף, במשך 2 שעות. זרוק את הצוואר; אתה צריך בערך 41/2 כוסות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
בסיר אחר, לשלב 3 כוסות של מיץ מנדרינה, זנגביל וסוכר חום ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני. בקערה קטנה, למזג את עמילן התירס עם 3 כפות הנותרים של מיץ מנדרינה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך המיץ בסיר ולהביא לרתיחה, לטאטא עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום, מערבבים את המרווה ומתבלים במלח; תן להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
כאשר ההודו נעשה, להסיר אותו מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בנדיבות כפית חצי זיגוג מנדרינה על טורקיה וצלי במשך כ 10 דקות, או עד העור מתחיל חום. מעיל את עור טורקיה עם זיגוג מנדרינה הנותרים ואופים במשך 10 דקות יותר, או עד השחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר את טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
בינתיים, להגדיר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
הוסף 1 כוס של המניה טורקיה ומרתיחים, גירוד את חתיכות השחמה. מסננים את מיצי המחבת הקלייה לתוך סיר בינוני, לחיצה על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
לרפרף את השומן מן מיצי המחבת ולהוסיף 1/4 כוס השומן לקערה; להשליך את השומן שנותר. מערבבים את הקמח לתוך השומן כדי להפוך את הדבק חלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
לטאטא את הדבק לתוך מיצי פאן ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
להקציף את הנותרים 3 1/2 כוסות של מלאי טורקיה ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה, על 10 דקות. תחרוט את ההודו ותגיש, תעביר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות