הודו צלוי עם חמאה Béarnaise
הודו צלוי עם חמאה Béarnaise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-10 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לך קישוטים: בצל קלוי, קמח, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), סינטה צלויה עם חמאת ברניז, ו סטייק חברה עם חמאה Bearnaise.
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה, ושטוף את טורקיה במים קרים.
ניקוז חלל היטב; טפיחה יבשה. לשחרר ולהרים את העור משד טורקיה ללא ניתוק לחלוטין העור. לשפשף 1/4 כוס חמאה Barnaise מתחת לעור; להחליף את העור.
מפזרים חלל ומחוץ לטורקיה עם כמות רצויה של מלח ופלפל טחון טרי.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מתלה קלייה משומנת קלות במחבת צלייה גדולה. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת. לשפשף טורקיה כולה עם 1/4 כוס חמאה Barnaise.
יוצקים יין 2 כוסות מרק עוף למחבת צלייה.
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 15 דקות עד 4 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165, צולה כל 30 דקות עם מיצי פאן. מגן עם רדיד אלומיניום לאחר 1 1/2 שעות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 30 דקות.
מעבירים את טורקיה למגש הגשה, בהזמנת 2 1/2 כוסות טפטוף מחבת.
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, השלכת מוצקים.
ממיסים את שאר החמאה Barnaise בסיר מעל חום בינוני; לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף טיפות שמורות לסיר, ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה.
להוסיף עד 1/2 כוס הנותרים מרק עוף עבור עקביות הרצוי.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
* הודו קפוא כולו, מופשר, ניתן להחליף.