קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן

הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו צלוי עם חמאת כמהין שחור ורוטב יין לבן. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 105 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 900 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאת כמהין שחורה, מים, טורקיה 1 שעה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו לימון-הודו צלוי שום & לבן-רוטב יין, הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף שני שלישים של חמאת כמהין (4 אונקיות) מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועור עיסוי מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מערבבים 2 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל בקערה קטנה ומפזרים אותו באופן שווה בחללים טורקיה בכל רחבי העור. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
שים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ויוצקים 2 כוסות מים. צלי, מחבת סיבוב 180 מעלות לאחר 1 שעה של קלייה והוספת מים כוס הנותרים, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; קרוב אך לא נוגע העצם) רושמים 77°, 1 3/4 עד 2 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר את טורקיה מגש ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 175 עד 82°). תשליך את החוט.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה 2 ליטר דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שומר שומן. מחבת צלייה בפישוק מעל 2 מבערים ומבשלים שאלוט בשומן שמורות 1/4 כוס מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיפים יין ומרתיחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שהתערובת מצטמצמת לכ -1 כוס, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מספיק הודו למיצי פאן שמורים כדי להביא סך הכל 4 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת יין ומביאים לרתיחה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2-3 ליטרים סיר כבד, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מערבבים קמח עם הנותרים 2 אונקיות חמאת כמהין כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן להוסיף רוטב רותח, לטאטא עד מעובה. מבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1
* חמאה ניתן לשים תחת העור 1 יום קדימה; chill טורקיה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.* קמח להדביק (עם חמאת כמהין) ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)