הודו צלוי עם כרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1211 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציר עוף, לחם כיכרות לחם, זרעי קימל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קקאו מעובד הולנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז שוקולד אגוזי לוז גלם כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלי חזיר עם כרוב כבוש, צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה, ו בשר חזיר וכרוב כבוש גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את טורקיה, מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. לקרוע את הלחם לחתיכות קטנות ולמקם בקערה גדולה.
קל למלא את חלל טורקיה עם כמה מלית (כלל אצבע כללי הוא 1/2 כוס מלית לכל פאונד של טורקיה). חמאה צלחת אפייה מכוסה גדול מספיק כדי להחזיק את המילוי שנותר רופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
חמאה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
הכנס את הכנפיים מתחת ולקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
6
מברשת בכל רחבי עם חמאה נוספת ומפזרים מלח, פלפל, מלח סלרי, ופפריקה, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרי
פפריקה
חמאה
פלפל
מלח
7
מניחים את הציפור במחבת צלייה גדולה, ושופכים מספיק ציר עוף לתחתית כדי להגיע 1/4 אינץ ' את הצדדים של המחבת (להוסיף עוד כדי לחדש תוך צלייה, במידת הצורך). צלוי במשך 12 עד 15 דקות לכל קילו או עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F על מדחום בשר במפרק הירך ברגל. למרוח חמאה ומיצים כל 30 דקות, במשך 1 1/2 השעות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חמאה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת צלייה
8
הכינו את הכרוב הכבוש בזמן שהודו נצלה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש
טורקיה כולה
9
מערבבים את כרוב כבוש בסיר גדול עם סוכר, חומץ, זרעי קימל, ו 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב נספג חלק מהנוזל והוא כהה מאוד, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
כרוב כבוש
חומץ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
12
הסר את הכיסוי מהכרוב הכבוש והגדל את החום לגבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש
13
הסר מהחום ולהוסיף את הבצל. להחזיר את הכיסוי ולהניח בצד עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצל
14
בערך 1/2 שעה לפני ההודו נעשה, כפית החוצה כמות קטנה של טורקיה טפטוף וכפית על המילוי בתבנית האפייה. מכסים את המנה ואופים בזמן שהודו מסיים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
15
להעביר את טורקיה משטח חיתוך או מגש גדול ומכסים באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
16
תן מנוחה במשך 30 דקות לפני גילוף. לחמם בעדינות את הכרוב הכבוש, ערבוב לערבב את הבצל, על אש נמוכה עד התחמם, 3 עד 5 דקות.