קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות15
ציון בריאות58
מגזין

הודו צלוי עם כרוב כבוש

הודו צלוי עם כרוב כבוש
הודו צלוי עם כרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1211 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ציר עוף, לחם כיכרות לחם, זרעי קימל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קקאו מעובד הולנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז שוקולד אגוזי לוז גלם כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו צלי חזיר עם כרוב כבוש, צלי חזיר עם כרוב כבוש וקילבסה, ו בשר חזיר וכרוב כבוש גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את טורקיה, מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר. לקרוע את הלחם לחתיכות קטנות ולמקם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
לחםלחם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
3
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל, סלרי, מרווה, טימין, מלח סלרי ופלפל ומערבבים היטב. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרימלח סלרי
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
פלפלפלפל
טימיןטימין
מרווהמרווה
4
קל למלא את חלל טורקיה עם כמה מלית (כלל אצבע כללי הוא 1/2 כוס מלית לכל פאונד של טורקיה). חמאה צלחת אפייה מכוסה גדול מספיק כדי להחזיק את המילוי שנותר רופף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
הכנס את הכנפיים מתחת ולקשור את הרגליים יחד.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
6
מברשת בכל רחבי עם חמאה נוספת ומפזרים מלח, פלפל, מלח סלרי, ופפריקה, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלרימלח סלרי
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
7
מניחים את הציפור במחבת צלייה גדולה, ושופכים מספיק ציר עוף לתחתית כדי להגיע 1/4 אינץ ' את הצדדים של המחבת (להוסיף עוד כדי לחדש תוך צלייה, במידת הצורך). צלוי במשך 12 עד 15 דקות לכל קילו או עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F על מדחום בשר במפרק הירך ברגל. למרוח חמאה ומיצים כל 30 דקות, במשך 1 1/2 השעות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חמאהחמאה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
הכינו את הכרוב הכבוש בזמן שהודו נצלה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
טורקיה כולהטורקיה כולה
9
מערבבים את כרוב כבוש בסיר גדול עם סוכר, חומץ, זרעי קימל, ו 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב נספג חלק מהנוזל והוא כהה מאוד, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
כרוב כבושכרוב כבוש
חומץחומץ
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
12
הסר את הכיסוי מהכרוב הכבוש והגדל את החום לגבוה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
13
הסר מהחום ולהוסיף את הבצל. להחזיר את הכיסוי ולהניח בצד עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
14
בערך 1/2 שעה לפני ההודו נעשה, כפית החוצה כמות קטנה של טורקיה טפטוף וכפית על המילוי בתבנית האפייה. מכסים את המנה ואופים בזמן שהודו מסיים לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
15
להעביר את טורקיה משטח חיתוך או מגש גדול ומכסים באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
16
תן מנוחה במשך 30 דקות לפני גילוף. לחמם בעדינות את הכרוב הכבוש, ערבוב לערבב את הבצל, על אש נמוכה עד התחמם, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבושכרוב כבוש
בצלבצל
17
מגישים חם עם טורקיה ומילוי רוטב פאן, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת עבור זריפתפלפל שחור טחון טרי, בתוספת תוספת עבור זריפת907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לחם לבן תוצרת בית בסגנון לחם, קצוות וקרום הוסרלחם לבן תוצרת בית בסגנון לחם, קצוות וקרום הוסר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זרעי קימלזרעי קימל3(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוצות דקצלעות סלרי, קצוצות דק12 כפיות אבקת שוםמלח סלרי, בתוספת יותר לפי הצורךמלח סלרי, בתוספת יותר לפי הצורך15שרימפס וורידיםציר עוף, לפי הצורךציר עוף, לפי הצורך791 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש2חתיכות טופי הית' ברמרווה מיובשתמרווה מיובשת2חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש5קילוגרםטורקיה, רצוי אורגני, כשר, או מעובד מינימאליטורקיה, רצוי אורגני, כשר, או מעובד מינימאלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טריים קצוצים דקעלי פטרוזיליה טריים קצוצים דק15שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק822דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב כבוש, מנוקזכרוב כבוש, מנוקז15שרימפס וורידיםפפריקה מתוקה או חמה, לפי הצורךפפריקה מתוקה או חמה, לפי הצורך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס, ועוד עבור צחצוח(1 מקל) חמאה ללא מלח, נמס, ועוד עבור צחצוח