הודו צלוי עם מילוי ארטישוק-נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 246 גר' של חלבון, 153 גרם של שומן, וסך הכל 2750 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שום, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית, ארטישוק-נקניק מלית / רוטב, ו ארטישוק, נקניק ופרמזן מלית (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף נקניק ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד השחמה מבושל דרך, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל.
מוסיפים פטריות, בצל, שום ועופות תיבול ומבשלים 3 דקות, עד פטריות לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
העברת תערובת לקערה גדולה ולהוסיף קוביות לחם, לבבות ארטישוק, גבינה, פטרוזיליה, מרק 1 1/2 כוסות. לזרוק לשלב, המאפשר נוזל כדי לרכך קוביות לחם. אם המילוי נראה יבש, להוסיף יותר מרק להשרות קוביות.