הודו צלוי עם מילוי ארטישוק-נקניק
הודו צלוי עם מילוי ארטישוק-נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 246 גר' של חלבון, 153 גרם של שומן, וסך הכל 2750 קלוריות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שום, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו הודו צלוי עם נקניק איטלקי מלית, ארטישוק-נקניק מלית / רוטב, ו ארטישוק, נקניק ופרמזן מלית (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר מחבת חם, להוסיף נקניק ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד השחמה מבושל דרך, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל.
מוסיפים פטריות, בצל, שום ועופות תיבול ומבשלים 3 דקות, עד פטריות לרכך.
העברת תערובת לקערה גדולה ולהוסיף קוביות לחם, לבבות ארטישוק, גבינה, פטרוזיליה, מרק 1 1/2 כוסות. לזרוק לשלב, המאפשר נוזל כדי לרכך קוביות לחם. אם המילוי נראה יבש, להוסיף יותר מרק להשרות קוביות.
טורקיה העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור.
מניחים את טורקיה במחבת צלייה גדולה ומתבלים בראש ובצדדים עם טימין ורוזמרין.
באופן רופף דברים תערובת לחם לתוך טורקיה (במקום כל שאריות בתבנית אפייה רדודה).
מניחים את טורקיה בתנור ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות f. רוסט טורקיה 20 דקות לכל פאונד, או עד רושמת מדחום קריאה מיידית 180 עד 185 מעלות F.
אופים מלית נוספת לצד במשך 30 דקות.
בואו טורקיה לעמוד 10 דקות לפני גילוף.
מגישים 1/2 של טורקיה מגולפת עם כל המילוי. שמור טורקיה הנותרים (על 2 עד 3 כוסות מגורר) עבור אמפנדס.