עוף צלוי עם מלח עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 707 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בייקון, מלח כשר, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, תרנגול הודו צלוי ומבריקים, ו הודו בריח צלוי.
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס את המלח במים הקרים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את טורקיה ומקררים במשך 12 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר את תרנגול ההודו מן המלח טפיחה יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בקערה קטנה, למזג את החמאה עם מיץ תפוזים, מיץ לימון, טימין, מלח ופלפל. לשפשף את ההודו מבפנים ומבחוץ עם החמאה. ממלאים את החלל עם בצל, סלרי, עלי טימין, גבעולי מרווה, שום ועלי דפנה. מסבך את הציפור בחוזקה ולהעביר אותו מתלה להגדיר במחבת צלייה. מסדרים את פרוסות הבייקון על השד ויוצקים 2 כוסות של המניה למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1/2 ענף רוזמרין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
צולים את ההודו בתנור במשך 45 דקות, ואז מוסיפים 1 כוס של המניה. צלי את תרנגול ההודו למשך 1/2 שעות יותר, עם מיצי המחבת כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את כוס 1 הנותרים למחבת וצולים את תרנגול ההודו במשך כשעה ו -50 דקות יותר, צולים כל 15 דקות עם מיצי המחבת. ההודו נעשה כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 170; אם הבייקון הוא כהה מאוד, להסיר אותו מהשד.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר את ההודו ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך מידה זכוכית או קערה ו לרפרף את השומן. מסננים את המיצים לרוטב הקרביים ומחממים במידת הצורך. תחרוט את ההודו ותגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק