הודו צלוי עם פקאן מטוגן-זיגוג בורבון
הודו צלוי עם זיגוג פקאן-בורבון מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה עד 172 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 2198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך דבשה, מלח, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: הודו מטוגן בשמן עמוק עם דבש, בורבון וזיגוג פקאן קלוי, בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן, ו בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערת ערבוב קטנה לשלב את כל החומרים
לשטוף ולייבש היטב את טורקיה. הכנס את הכנפיים מתחת לגוף והנח את תרנגול ההודו במחבת צלייה. תמרח את תערובת החמאה על תרנגול ההודו. דברים, אם תרצה. צלי במשך 18 דקות לכל קילו (כולל משקל מלית, אם משתמשים). ההודו נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך ועמוק לתוך אוגרי המילוי 165 מעלות F והמיצים לרוץ ברור.
הסר מהתנור ואוהל רופף עם נייר כסף.
תן לנוח 20 דקות לפני גילוף.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. כאשר החמאה רק מתחילה לבעבע, מערבבים בחצאי הפקאן.
תן לחצאי הפקאן לטגן בעדינות את החמאה עד שהם לוקחים על צבע קלוי קלות. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המולסה והדבש ומערבבים עד שהסוכר נמס.
יוצקים את הוויסקי, להעלות את החום ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות עד הזיגוג הוא חלק, למעט פקאנים, כמובן, וסירופי.
בואו הזיגוג להתקרר מעט ולאחר מכן לשפוך אותו על טורקיה קלוי.
מגישים כל זיגוג נוסף בצד ליד השולחן.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.