קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות47
מגזין

הודו צלוי עם פקאן מטוגן-זיגוג בורבון

הודו צלוי עם פקאן מטוגן-זיגוג בורבון
הודו צלוי עם זיגוג פקאן-בורבון מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה עד 172 גרם חלבון 118 גרם של שומן, וסך הכל 2198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך דבשה, מלח, דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: הודו מטוגן בשמן עמוק עם דבש, בורבון וזיגוג פקאן קלוי, בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן, ו בשר חזיר עם בורבון, מולסה, וזיגוג פקאן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב קטנה לשלב את כל החומרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
לשטוף ולייבש היטב את טורקיה. הכנס את הכנפיים מתחת לגוף והנח את תרנגול ההודו במחבת צלייה. תמרח את תערובת החמאה על תרנגול ההודו. דברים, אם תרצה. צלי במשך 18 דקות לכל קילו (כולל משקל מלית, אם משתמשים). ההודו נעשה כאשר מדחום הנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך ועמוק לתוך אוגרי המילוי 165 מעלות F והמיצים לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
כנפי עוףכנפי עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
4
הסר מהתנור ואוהל רופף עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
תן לנוח 20 דקות לפני גילוף.
6
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. כאשר החמאה רק מתחילה לבעבע, מערבבים בחצאי הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
תן לחצאי הפקאן לטגן בעדינות את החמאה עד שהם לוקחים על צבע קלוי קלות. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המולסה והדבש ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
מולסהמולסה
חמאהחמאה
דבשדבש
סוכרסוכר
8
יוצקים את הוויסקי, להעלות את החום ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות עד הזיגוג הוא חלק, למעט פקאנים, כמובן, וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
פקאניםפקאנים
זיגוגזיגוג
9
בואו הזיגוג להתקרר מעט ולאחר מכן לשפוך אותו על טורקיה קלוי.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
10
מגישים כל זיגוג נוסף בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
11
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.