קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות58
מגזין

הודו צלוי עם קרום פרושוטו-אגוזי לוז

הודו צלוי עם קרום פרושוטו-אגוזי לוז
הודו צלוי עם קרום פרושוטו-אגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 201 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1757 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך טימין, רוזמרין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הודו צלוי ופיצה פרושוטו, אגס, Prosciutto & אגוזי לוז מלית, ו פאי תפוחים Pippin עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמאה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים אגוזי לוז, חומץ, טימין, פלפל כתוש, שום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים בפרושוטו ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרושוטופרושוטו
1
ממיסים 2 כפות פרושוטו חמאה בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף צוואר, לב, קורקב, שאלוט, עלה דפנה; לטגן עד חום, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים יין, קורנית, רוזמרין; להרתיח עד הנוזל מצטמצם כמעט זיגוג, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים 4 מרק כוסות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד giblets והצוואר הם מכרז, על 1 שעה. להשליך עלה דפנה ו קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
העבר צוואר וקרביים לעבודה על פני השטח. קוצצים מספיק קרביים למדוד 1 כוס.
6
הסר בשר מהצוואר וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
שלב בשר צוואר וקרסוליים קצוצים בקערה עם מרק מן הסיר. (חמאה פרושוטו בסיס רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וחמאה צוננת; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. צ ' יל רוטב בסיס עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 163°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. החל מסוף הצוואר, להחליק יד בין העור השד, הירך, בשר הרגל כדי לשחרר את העור. מניחים בצד 1/4 כוס פרושוטו חמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים 1 כוס פרושוטו חמאה מעל בשר הודו מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
פרושוטופרושוטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מורחים 1 כוס פרושוטו חמאה מעל מחוץ טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מפזרים את טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל; מניחים על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מניחים בצל ו -4 מרכיבים הבאים בחלל טורקיה הראשי. טאק קצות כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
תרנגול הודו צלוי נחשף 1 1/2 שעות. אוהל טורקיה עם לסכל; להוסיף 2 מרק כוסות למחבת. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של ירכים רושמים 79°, מדי פעם צולה עם טפטוף מחבת והוספת יותר מרק למחבת, על 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברה לצלחת; אוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
תן לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יגדל 5 עד 10 מעלות).
9
מסננים מיצי פאן לתוך כוס מדידה 8 כוס; כף שומן מלמעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף בסיס רוטב שמור.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מוסיפים מספיק מרק עוף לתערובת כדי למדוד 5 כוסות בסך הכל. ממיסים שמורות 1/4 כוס פרושוטו חמאה בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרושוטופרושוטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
להוסיף קמח; להקציף 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת פאן-מיץ, לטאטא כל הזמן. להרתיח, לטאטא לעתים קרובות, עד רוטב הוא מעובה מעט מאוד, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות