קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

הודו צלוי עם רוטב

הודו צלוי עם רוטב
הודו צלוי עם רוטב הכנת המתכון לוקחת כ 55 דקות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1143 קלוריות, 115 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו תפוח, טימין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, הודו צלוי עם רוטב מדיירה, ו הודו צלוי עם רוטב נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מברשת מאפה מחבת גדולה צלייה או מזלף נורה מיידית לקרוא מדחום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
BasterBaster
2
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר והסר את המדפים האחרים. מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את הצוואר ואת הקרביים מהתרנגול. תשליך את הכבד, תניח את האחרים בצד. יבש את ההודו מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. מתבלים את חלל החזה במלח ופלפל. פורסים את הבצלים ומחציתים את ראש השום לרוחב. דברים כל השום וחצי הבצלים בתוך טורקיה יחד עם כמה עשבי תיבול עלה דפנה 1. חצי את הגזר וסלרי לאורכו; לשים אותם במרכז מחבת צלייה ולהגדיר את טורקיה, השד בצד למעלה, על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
עשבי תיבולעשבי תיבול
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
ממיסים את החמאה בסיר בינוני, ומברישים כמחצית ממנו על כל הציפור, מתבלים את העור במלח ופלפל. אוהל הודו עם רדיד אלומיניום וצלי במשך 2 שעות. הניחו בצד כ -3 כפות של החמאה לצלחת את הציפור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מבשלים את שאר הבצל, הצוואר והקרביים בחמאה הנותרת בסיר, על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם עד השחמה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את המרק, עשבי תיבול הנותרים, עלה דפנה; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה בעוד טורקיה צולה, על 2 שעות. בטל את הקרביים אם תרצה, או שמור לרוטב הקרביים. לאחר 2 שעות, להסיר את רדיד מהתרנגול ולהשתמש במברשת מאפה או מזלף נורה כדי להשרות טורקיה עם החמאה שמורות וכמה מן הטפטופים מחבת. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות f והמשיך לצלות עד למדחום שנקרא באופן מיידי תקוע באוגרי הירך בין 170 ל -180 מעלות F, כ -1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
רוטברוטב
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מדחום מטבחמדחום מטבח
BasterBaster
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
7
העבר טורקיה ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 עד 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
יוצקים את כל מחבת טורקיה לטפטף לתוך כוס מדידה נוזלית ולהשליך את הירקות. מצקת את 1/2 כוס השומן מהחלק העליון של טפטוף, ולהעביר לסיר. (לשים כוס מדידה עם שאריות ושומן במקפיא במשך כמה דקות כדי להפריד.)
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מצקתמצקת
מחבתמחבת
2
חום שומן על חום בינוני, לפזר את הקמח באופן שווה על גבי לבשל, ערבוב כל הזמן, עם כף עץ עד הקמח חומים מעט מריח קלוי, כ 4 דקות. לעבור לטאטא; ואז בהדרגה ובזהירות מצקת את המרק חם לתוך תערובת הקמח תוך לטאטא כל הזמן. מביאים את הרוטב לרתיחה; להתאים את החום כך שהוא רותח בעדינות. לרפרף ולהשליך כל שומן עודף מן טפטוף הנותרים, ולהוסיף את מיצי המחבת לרוטב. המשך להתבשל, לטאטא מדי פעם, עד הרוטב הוא התעבה, על 10 דקות. העונה עם ווסטרשייר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פלפלפלפל
מרקמרק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מצקתמצקת
מחבתמחבת
3
הסר ולהשליך בצל, שום, עשבי תיבול, עלה דפנה מחלל טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
טורקיה כולהטורקיה כולה
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
4
יוצקים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב, לגלף את טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
5
מחממים תנור ל 325 מעלות F. חמאה תבשיל 3 ליטר רדוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לחתוך או לקרוע לחם לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
7
להניח חתיכות לחם בשכבה אחת על 1 או 2 דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים עד יבש מעט פריך, על 15 עד 20 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
קליפה, ליבה וקוצצים בגסות את התפוח. קוצצים בגסות את הבצל, הסלרי והמשמש. קוצצים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
תפוחתפוח
בצלבצל
10
ממיסים את 6 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את התפוח, בצל, סלרי, משמשים, חמוציות, טימין, מלח וזרעי שומר; מבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
חמוציותחמוציות
משמשמשמש
סלריסלרי
תפוחתפוח
בצלבצל
טימיןטימין
מלחמלח
12
מוסיפים את המרק והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מרקמרק
13
הסר מהחום.
14
לנצח את הביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוסיפים את הלחם הקלוי ואת תערובת בצל ופירות; לזרוק עד רטוב באופן שווה. באופן רופף לארוז את ההלבשה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פירותפירות
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
אופים, חשוף, עד העליון הוא פריך, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
לטפטף את טפטוף המחבת או חמאה מומסת מעל. מבשלים עד העליון הוא פריך וזהוב, על 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

1כף. חומץ ביין אדוםתפוח בישול, כגון Gravenstein, או זהב טעיםתפוח בישול, כגון Gravenstein, או זהב טעים2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעד 4 גזר בינוניעד 4 גזר בינוני2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי עם עליםסלרי עם עלים2עד 4 גבעולי סלריעד 4 גבעולי סלרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטורקיה או עוף מחבת טפטוף או חמאה מומסתטורקיה או עוף מחבת טפטוף או חמאה מומסת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף (על 1 1/2 פחיות קטנות)מרק עוף (על 1 1/2 פחיות קטנות)2בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף (על 4 פחיות קטנות או 2 קופסאות ליטר)מרק עוף (על 4 פחיות קטנות או 2 קופסאות ליטר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמשים מיובשיםמשמשים מיובשים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה1צביטהקמצוץ זרעי שומר, אופציונליקמצוץ זרעי שומר, אופציונלי1קומץעלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק1ראשטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג1sprigכמה עשבי תיבול טריים, כגון טימין, פטרוזיליה, רוזמרין או מרווהכמה עשבי תיבול טריים, כגון טימין, פטרוזיליה, רוזמרין או מרווה1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1( חצילים)3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלבצל5קילוגרםטורקיהטורקיה62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, ועוד למחבתחמאה ללא מלח, ועוד למחבת82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרוס לחם סנדוויץ ' לבן כפריפרוס לחם סנדוויץ ' לבן כפרי1דאשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר