הודו צלוי עם רוטב שמנת
הודו צלוי עם רוטב שמנת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 106 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה במידת הצורך, הודו, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, הודו צלוי עם רוטב פאן קלאסי, ו הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב.
הוראות
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. שים את טורקיה על מתלה במחבת צלייה ועונה פנימה והחוצה עם 1 כף מלח 2 כפיות פלפל. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף, ואז טאק קצות כנפיים תחת השד ולקשור מקלות תיפוף יחד עם מחרוזת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
הוסף 1 כוס מים למחבת וצלי, ללא צלי, סיבוב מחבת באמצע, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של כל ירך (מבחן שניהם; לא לגעת בעצמות) רושמים 165 עד 77°, 1 3/4 עד 2 שעות בסך הכל.
בזהירות להטות טורקיה כך מיצים מתוך חלל גדול לרוץ לתוך פאן.
להעביר את טורקיה מגש (מיצי מילואים במחבת צלייה) ולתת מנוחה, חשופה, 30 דקות (הטמפרטורה של בשר הירך יעלה 170 עד 79°). תשליך את החוט.
מסננים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך 2 ליטר למדוד דל שומן (או להשתמש מפריד שומן), שמירה על שומן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 1 1/2 כוסות מים ו מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מסננים דרך מסננת לתוך כוס מדידה המכיל מיצי מחבת.
הוסף מספיק הודו giblet מלאי מיצי פאן להביא סך הכל 5 כוסות.
שים 5 כפות שמורות שומן (אם יש פחות, להוסיף חמאה מומסת) בסיר כבד 4 ליטר ו להקציף בקמח. לבשל roux מעל חום בינוני, לטאטא, 3 דקות.
להוסיף תערובת מניות בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן להוסיף שמנת, 1 כפית מלח, ו 1 1/2 כפיות פלפל. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מערבבים כל מיצי טורקיה ממגש ומבשלים 5 דקות.
Lagier מרדית הר Veeder נאפה עמק סירה ' 06