הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, וסיידר תפוחים רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגול הודו צלוי עם תפוחים, בצל, עלי מרווה מטוגנים, ורוטב תפוחים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 851 קלוריות, 116 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. אם יש לך חמאה, מיצי פאן מתרנגול הודו צלוי, בצל פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם תפוזים, עלי דפנה, בצלים אדומים ורוטב מחבת, הודו צלוי ורוטב עם בצל ומרווה, ו הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים.
הוראות
יש לשטוף את תרנגול ההודו מבפנים ומבחוץ ולייבש אותו. מתבלים במלח ופלפל מבפנים ומבחוץ. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ומאובטחים עם שיפוד קטן. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח וכנפיים מאובטחות לגוף עם שיפודים קטנים.
שים את טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה flameproof. תרנגול הודו צלוי באמצע תנור 30 דקות.
בעוד טורקיה הוא צלייה, בצל blanch במים רותחים 1 דקה ולשטוף תחת מים קרים. לקלף בצל, ואז לזרוק עם 1 כף חמאה מומסת ומלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק תפוחים עם 1 כף חמאה מומסת ומלח ופלפל לטעום בקערה אחרת.
הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F.
המברשת שנותרה 1/4 כוס חמאה מומסת על טורקיה וצלי 30 דקות יותר.
בשר הודו ולפזר בצל סביבו, ואז צלוי 30 דקות יותר.
רוטב הודו ומוסיפים תפוחים למחבת צלייה. צלוי עוד 1 עד 1 1/2 שעות, או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של ירך רושם 180 ° F.
מעבירים תרנגול הודו, בצל ותפוחים לצלחת מחוממת, ומשאירים מיצים במחבת.
הסר שיפודים ומשליך מחרוזת.
בואו טורקיה לעמוד לפחות 30 דקות, עד 4
שומן רזה ממיצי פאן ושומן 1/4 כוס מילואים.
יוצקים מיצי פאן לתוך מידה זכוכית 2 ליטר ולהוסיף מלאי טורקיה giblet לעשות 4 1/2 כוסות בסך הכל. הגדר מחבת לפשק 2 מבערים.
הוסף תערובת 1 כוס ו deglaze על ידי רותחים על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
להוסיף הנותרים 3 1/2 כוסות תערובת, סיידר, וחומץ ולהביא לרתיחה.
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד גדול לבשל roux מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 3 דקות.
הוסף תערובת חמה בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז מבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, כ 10 דקות.
מערבבים בכל מיצי טורקיה נוספים ממגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך סירת רוטב.
* בצל יכול להיות blanched וקילוף 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. * אנו ממליצים לעשות את מלאי תרנגול הודו giblet ועלים מרווה מטוגנים קדימה, אם כי הם יכולים להיות מוכנים בעוד טורקיה היא בתנור.