הודו צלוי רוזמרין
רוסטרי הודו רוזמרין עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 13 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 356 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם עלי רוזמרין, שום, תפוחי אדמה זהב פטיט יוקון קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: הודו צלוי רוזמרין-כתום, הודו צלוי עם רוזמרין ולימון, ו תפוח רוזמרין ברן הודו צלוי.
הוראות
מערבבים שום קצוץ עם רוזמרין קצוץ.
להסיר ולהשליך את מסבך הרגל מן טורקיה. למשוך ולהשליך גושי שומן.
הסר קרביים וצוואר. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ; להתייבש עם מגבות.
למרוח שמן על העור. לסחוט מיץ מלימון חצי לתוך חלל הגוף, ולאחר מכן להוסיף את הקליפה. לשפשף מיץ של לימון שנותר חצי על עור טורקיה.
החלק את האצבעות מתחת לעור טורקיה כדי לשחרר אותו בעדינות (אבל להשאיר במקום) על השד, סביב מחוץ לירכיים ורגליים, ועל הגב (מקצה הצוואר).
לדחוף את תערובת רוזמרין שום מתחת לעור, הפצת באופן שווה.
מניחים שיני שום הנותרים ואת sprigs רוזמרין בתוך הציפור.
כדי לצלות, במקום טורקיה, השד למעלה, על מדף בצורת V במחבת קלייה 12 על 17 אינץ '(או אחד כי הוא לפחות 2 אינץ ' יותר ורחב יותר מאשר הציפור). צלוי בתנור 350 עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע 160, 1 1/2 עד 2 1/4 שעות. שים על מגש ולתת לעמוד עד 30 דקות; להתחמם.
דל שומן ולהשליך ממיצי פאן. מחבת עם מיצים לרוטב.