הוופלים של בנה המתוק
בן וופרס המתוק הוא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 12 קלוריות. מתאים ל-120 מנות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, סוכר חום בחוזקה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 56 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Benne Wafers, Benne Wafers, ו Benne Wafers (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון עוגיות עם קלף.
במחבת ברזל יצוק, טוסט זרעי שומשום על חום בינוני גבוה, ערבוב אותם לעתים קרובות במחבת עם כף עץ, עד שהם הצבע של פופקורן unpopped, על 5 דקות. המשך לערבב עוד דקה לאחר הסרת מהחום.
מנפים את הקמח בסוכר, מלח וסודה לשתייה פעמיים.
חותכים את החמאה למרכיבים יבשים עם קצות האצבעות שלך או עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את הביצה על בינוני עד שהוא מתקשה, על 2 דקות.
מוסיפים את תערובת הקמח היבש בשלושה חלקים, מכים עד שהבלילה היא חלקה ומבריקה באופן עקבי, כ -2 דקות.
מוסיף את זרעי שומשום קלוי וניל, ומכה על מהירות נמוכה רק עד הזרעים משולבים באופן שווה.
להעביר את הבלילה לשקית מאפה מצויד קצה עגול קטן או שקית ניילון עם חתיכה זעירה של הפינה שלה לגזור.
עבודה בקבוצות של 30, צינור הבלילה קטן מאוד, ¼ כפית טיפות על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון העוגיות.
אופים עד עוגיות להפוך ערמון ניכר-חום ותחרה, 4 עד 6 דקות.
העבר את גיליון העוגיות למדף וקריר עד שהעוגיות התקשו, כ -10 דקות, ולאחר מכן להעביר לצלחת או מיכל פתוח לייבוש נוסף. חזור עד שכל העוגיות נאפות, ולתת להם להתקרר לחלוטין לפני איטום המיכל. אם האצווה הראשונה אינה פריך מספיק לאחר 15 דקות של זמן קירור (הם צריכים להיות לעיס מעט), אצוות הבאות צינור עם מעט יותר הבלילה ואופים מעט יותר כדי להקשיח אותם. (עוגיות ישמרו במיכל אטום בטמפרטורת החדר על 4 ימים.)