הופין ג'ון
Hoppin ' ג'ון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 577 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח, בצל ירוק, שיני שום, טימין. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. 2582 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Hoppin ' ג'ון, Hoppin ' ג'ון, ו Hoppin ' ג'ון.
הוראות
אם אתה משתמש בייקון, לחתוך אותו לחתיכות קטנות ולבשל אותו לאט בסיר בינוני על חום בינוני נמוך. אם אתה משתמש חזיר, לחמם את השמן בסיר.
לאחר הבייקון הוא פריך (או שמן חם אם אתה משתמש חזיר ולא בייקון), להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הסלרי, בצל, ופלפל ירוק ו sauté עד שהם מתחילים חום, על 4-5 דקות.
מוסיפים את השום, מערבבים היטב ומבשלים עוד 1-2 דקות.
מוסיפים את האפונה השחורה עיניים, עלה דפנה, טימין ו Cajun תיבול לכסות עם 4 כוסות מים. אם אתה משתמש חזיר, להוסיף אותו לסיר ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך שעה עד שעה וחצי, (פחות זמן או יותר בהתאם לטריות של האפונה השחורה עיניים) עד האפונה הם מכרז (לא רגשני).
בעוד האפונה השחורה עיניים מבשלים, לבשל את האורז בנפרד על פי הוראות החבילה.
כאשר האפונה רכה, מסננים את מי הבישול הנותרים.
הסר וזרוק את עלה המפרץ. לטעום את האפונה למלח ולהוסיף יותר במידת הצורך. אם משתמשים במשכן חזיר, להסיר אותו מן הסיר, לשלוף את הבשר, ולהחזיר את הבשר לסיר.
מגישים את המנה או על ידי הצבת מצקת מלאה של אפונה שחורה על אורז מאודה, או על ידי ערבוב שני יחד בקערה גדולה.
מגישים עם כרוב ירוק, כרוב, סלק או לפת.