קושיקשה
מוכן ב3 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

הוריקן יריות ג'לי

הוריקן יריות ג'לי
יריות ג'לי הוריקן יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-54 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ פסיפלורה, רום, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 3 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו יריות ג'לי Bramble, שוטים של עוגת פירות, ו שוטים ג'לי Bushwacker (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הרום והמים הכהים לסיר בינוני ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רום כההרום כהה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מוסיפים את הסוכר והקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים את המחבת על חום נמוך להקציף כל הזמן, מגרד את הצדדים של המחבת עם מרית גומי לפי הצורך, עד ג ' לטין וסוכר להתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש מגורען כאשר שפשף בין האצבעות, על 3 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל, או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים את הרום הלבן לסיר גדול ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רום לבןרום לבן
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים לשלב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים את המחבת על חום נמוך להקציף כל הזמן, מגרד את הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, עד הג ' לטין והסוכר להתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש מגורען כאשר שפשף בין האצבעות, על 5 עד 7 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
הסר את המנה עם שכבת רום כהה מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
רום כההרום כהה
7
יוצקים את תערובת הרום הלבן על שכבת הרום הכהה. להחזיר את המחבת למקרר שנחשף עד שכבת הרום הלבנה מוגדרת, לפחות 2 שעות.כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין בין בלוק ג ' לי ואת הקצוות של המחבת. להיזהר לא לקבל מים בפנים, לטבול את המחבת לתוך כיור מלא מים ברז חם, הצללה זה בערך באמצע הדרך את הצדדים במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רום לבןרום לבן
רום כההרום כהה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את המחבת מהמים ולהטות אותו: בלוק הג ' לי צריך להחליק הרחק הקצוות. אם לא, תחזיר את המחבת למים החמים לעוד 5 שניות. הפוך את בלוק הג ' לי על קרש חיתוך.באמצעות חיתוך ארוך או סכין משונן, לחץ ישר דרך בלוק ג 'לי (לא לגרור את הסכין דרך) ולחתוך אותו 54 (1-1/2-by-1-אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים באופן מיידי.