הורצ'טה קוקוס קלוי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 380 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורז, סוכר, פתיתי קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. מתכונים דומים: לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל, Horchata קוקוס, ו Horchata de Coco (משקה אורז קוקוס מקסיקני).
הוראות
עבור Horchata: מחממים התנור ל 177°.
מניחים את האורז בבלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד שהוא דומה קמח תירס גס, 15 עד 20 שניות.
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
מורחים פתיתי קוקוס בתבנית אפייה ומעבירים לתנור.
אופים עד קלוי וזהוב חום בקצוות, 1 עד 3 דקות.
מניחים פתיתי קוקוס קלויים בקערה עם אורז מרוסק לכסות עם 3 כוסות מים. מקררים בין לילה.
למחרת, להעביר תערובת לבלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד רק חתיכות עדינות מאוד של אורז גלויים, על 2 דקות. מסננים לתוך קערה גדולה דרך מסננת רשת דקה מרופדת עם שכבה כפולה של גזה.
מוסיפים 1/3 כוס סוכר ומקציפים עד שהסוכר מומס. התאם טעם עם מים או חלב נוספים, לפי הצורך. מקררים עד שמוכנים להגיש.
כדי לשרת: למלא כוס עם קרח.
מקשטים עם קינמון טחון ומקל קינמון שלם אם תרצה. Horchata Unserved ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.