הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס
אם יש לך שמנת חדורה מנטה, שוקולד מנטה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: הזוכה מנטה שוקולד צ'יפס ו טרי מנטה חמאה קאפקייקס, עוגות שוקולד עם ציפוי גלידת שוקולד צ'יפס בטעם מנטה, ו עוגות שוקולד עם ציפוי שוקולד צ'יפס בטעם מנטה.
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 12 liners cupcake בגודל רגיל.
מניחים את השמנת הקלה ואת ענפי המנטה לתוך סיר קטן ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר.
מנפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה לתוך קערה קטנה ומניחים בצד. שמנת החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עד חיוור ורך, על 5 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את הביצים תוך ערבוב במהירות בינונית. לגרד את הצדדים של הקערה שוב ולעבור למהירות נמוכה. החלופי הוספת תערובת הקמח ו 1 כוס של שמנת חדורה מנטה, מתחיל ומסתיים בקמח. שמור את השמנת הנותרת.
דק קוצצים את השוקולד ומערבבים לתוך הבלילה ביד.
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מלאים בבלילה ואופים עד מוזהב קלות, כ -26 דקות. לקרר את הקאפקייקס במחבת שלהם במשך 5 דקות לפני העברה למתקן קירור.
לקבלת קרם חמאה: לנצח את החמאה בקערה של מערבל דוכן חשמלי עד חיוור.
מוסיפים את השמנת החדורה במטבעה וממשיכים להכות. הפחת את המהירות לנמוך ולאט לאט להוסיף את הסוכר של ממתקים עד שמנת, עקביות בינונית נוקשה מושגת.
כדי להרכיב: באמצעות קצה מאפה גדול, פשוט, צינור את קרם חמאה על עוגות מנטה מקורר.
מקשטים עם עלה מנטה טרי,אם תרצה.