החמוצים של סבתא ארנדט
החמוצים של Grandman ארנדט יכולים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-50 דקות. אם יש לך גזר, כורכום הקרקע, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו החמוצים הצרפתיים של סבתא מא, מלפפונים חמוצים של סבתא, ו החמוצים של סבתא בלחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מלח על ידי המסת 1/2 כוס מלח ב 4 כוסות מים במיכל גדול, במקום חניתות מלפפון לתוך מי מלח, ולתת לעמוד בן לילה.
למחרת, לנקז את המלפפונים, לשטוף היטב עם מים, ולהניח בצד.
מערבבים את הסוכר, חומץ, 1 כוס מים, זרעי חרדל, זרעי סלרי, כורכום, ומלח כבישה בסיר גדול שאינו מגיב, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את מקלות הגזר, ומרתיחים במשך 2 דקות, עד שהגזר מבושל אבל לא רגשני. מערבבים את פרוסות הפלפל והמלפפונים, ומחזירים לרתיחה.
לעקר צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את החמוצים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות. תהליך בתוך קנרית אמבט מים רותחים במשך 15 דקות, להסיר את הצנצנות, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.