הטוב ביותר אי פעם סלק והמבורגרים שעועית
הטוב ביותר אי פעם סלק והמבורגרים שעועית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כמון, כוסברה, אורז חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב שיבולת השועל מגולגל מיושן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל ברי ארוחת בוקר עוגה [חלב, גלוטן וסוכר חינם] כקינוח. מתכונים דומים: הטוב ביותר אי פעם סלק והמבורגרים שעועית, סמוקי שעועית שחורה סלק המבורגרים, ו ההמבורגר הצמחוני האולטימטיבי של סלק ושעועית.
הוראות
לעבד את שיבולת השועל במעבד מזון עד שהם צמצמו קמח בסדר.
מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד.
מסננים ושוטפים את אחת פחיות השעועית ומעבירים את השעועית למעבד המזון. תפזר את השזיפים העליונים. דופק בפרצים של 1 שניות רק עד שהפולים קצוצים בערך לא כל כך הרבה זמן שהם הופכים לדייסה 8 עד 10 פולסים.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
מסננים ושוטפים את פחית השעועית השנייה ומוסיפים את כל השעועית לקערת הערבוב גם כן.מגררים את הסלק הקלוי: השתמש בקצה כף או מגבת נייר כדי לגרד את העורות מן הסלק הקלוי מקורר; העורות צריכים להחליק בקלות. מגררים את הסלק הקלוף על החורים הגדולים ביותר של פומפיה תיבת.
העבר את הסלק לסט מסננת מעל הכיור. לחץ וסחוט את הסלק כדי להסיר נוזלים רבים ככל האפשר מן הסלק. (אתה יכול גם לעשות את זה על קערה ולשמור את מיץ סלק למטרה אחרת.)
להעביר את הסלק סחוט, אורז מבושל, בצל מבושל לקערה עם שעועית.
מפזרים את שמן הזית, חרדל חום, 2 כפיות של פפריקה מעושנת, כמון, כוסברה, ותימין על גבי התערובת.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
להוסיף כמה כפות של שמן צמחי לחלוטין מעיל התחתון של המחבת. כאשר אתם רואים את נצנוץ השמן וטפיחה של מים מתאדים במגע, המחבת מוכנה.
תעביר את הקציצות למחבת. מבשלים רבים ככל שיתאימו ללא צפיפות; אני בדרך כלל לבשל 3 קציצות בכל פעם במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' שלי.מבשלים את הקציצות במשך 2 דקות, ואז להעיף אותם לצד השני. אתה צריך לראות את קרום נחמד בצד מבושל. אם כל חתיכות לשבור כאשר אתה להפוך את ההמבורגרים, רק לטפוח אותם בחזרה למקום עם המרית. מבשלים עוד 2 דקות, ואז לכסות את המחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים 4 דקות יותר עד הקציצות מחוממות דרך. אם אתה מוסיף גבינה, תניח פרוסה על ההמבורגרים ברגע האחרון של הבישול.
מגישים את ההמבורגרים הצמחוניים על לחמניות המבורגר רכות או לחם קלוי קלוי קלות יחד עם כמה ירקות טריים.מתכון הערות: הקפאת המבורגרים: המבורגרים יכול להיות קפוא גלם או מבושל. לעטוף כל המבורגר בנפרד פלסטיק או בין יריעות של נייר קלף, להקפיא. המבורגרים לא מבושלים הם הטובים ביותר אם מופשרים במקרר לילה לפני הבישול. המבורגרים מבושלים ניתן לחמם בתנור, טוסטר אובן, או מיקרוגל.צולה המבורגרים: אמנם לא הייתה לי הזדמנות לנסות לצלות המבורגרים אלה, הם מוצקים מספיק כדי לעשות גם על גריל, במיוחד אם אתה מבשל אותם במחבת גריל או מכשיר אחר. ייתכן גם רוצה להוסיף ביצה לתערובת כדי לעזור להמבורגרים להחזיק יחד טוב יותר.הכנת שעועית משלך: Northstar עושה שעועית שחורה משלהם להמבורגרים שלהם. אם אתם רוצים לעשות את זה, נסו לבשל את השעועית שלכם עם בצל, ציפורן או שתיים של שום, וקצת אנצ 'ו מיובש או צ' יפוטלה צ ' ילי בטעם נוסף.הודעה זו ומתכון עודכנו ופורסמו לראשונה באוקטובר 2009.