הטונה הטובה ביותר להמס (בסגנון סועד ניו ג'רזי)
הטונה הטובה ביותר להמס (בסגנון סועד ניו ג'רזי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 959 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו חומץ יין, מיונז, לחם שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. מתכונים דומים: סועד בסגנון פטי להמס, רוטב צזיקי דיינר ג'רזי, ו "אמפייר דיינר פאטי מלט".
הוראות
בקערה, מערבבים את הטונה, מיונז, סלרי, בצל, פטרוזיליה וחומץ. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פרוסות לחם השיפון על תבנית אפייה, ומטגנים 1 דקה בתנור שחומם מראש, עד קלוי קלוי קלות.
הסר מהחום, ולהפיץ עם סלט טונה.
מניחים 1 פרוסת גבינה על סלט הטונה על כל חתיכת לחם, שכבה עם פרוסת עגבניות, העליון עם פרוסות גבינה שנותרו.
החזר לחם שכבתי לתנור שחומם מראש, וצלה 3 עד 5 דקות, עד שהגבינה מותכת.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה