קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות25
ציון בריאות59
מגזין

הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות

הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות
הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות דורש מסביב 18 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 25 מנות עם 1549 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, פלפלים קלויים, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 88%. מתכונים דומים: חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, ו בודין ממולא עוף צלוי ללא עצמות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת צלייה גדולה ומתלה, נייר קלף, נייר אלומיניום, חוט קצב 20 מטר, מחט תפירה גדולה
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
למלית נקניקיית האנדוי: בקערה גדולה מערבבים את החזיר, העשן הנוזלי, השום, פפריקה מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל צ ' ילי, מייס, פלפל אנגלי, עלי דפנה טחונים, מרווה ופלפל קאיין, אם משתמשים, עם מעט מים קרים. במחבת או על גבי שטוח, חום את תערובת הנקניקיות על 3 כפיות שלשומן בייקון לטעם. לאחר שתערובת הנקניקיות משחימה, מצננים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
מייס קרקעמייס קרקע
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
למלית התרד: ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את התרד, הבצל, זרעי השומר, המלח והפלפל הלבן ומקפיצים 5 דקות עד שהם חמים. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים את חזה העוף הטרי כלפי מטה על קרש חיתוך גדול. החל בצוואר הציפור, תחתוך את העור לאורך עמוד השדרה. בעזרת קצה הסכין ומתחיל מקצה הצוואר, להפריד את הבשר מכלוב הצלעות בצד 1. התנתקכנף מהכתף ושמורה למלאי. עבדו לכיוון עצם הירך, חתכו את מפרק הכדור והשקע ו" קפצו " בעזרת לחץ כלפי מעלה עם היד מתחת לציפור. שימוש שלךציפורן, לשחרר את" בשר צדפות " (החלק הרך ביותר) מן המסגרת. בעזרת הסכין הסר את עצם הירך והרגל, אך שמור על הרגל מחוברת לציפור. חזור על התהליך בצד השני של העוף. כששני הצדדים יסיימו, הציפור תשכב שטוחה. תפוס את כלוב הצלעות באזור הצוואר ומשוך בעדינות לכיוון הגב כדי להסיר את כל הפגר וסחוס עצם השד. חזור על אותו הליך דה-בונינג עבור הברווז. באזור מאוורר היטב או עםמאוורר פליטה גבוה, מחממים מראש מחבת ברזל יצוק חם מאוד. משפשפים את העוף והברווז ללא עצמות בשמן זית. מפזרים בנדיבות תבלין משחיר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מניחים את צד העור כלפי מטה בתבנית למשך 1 עד 2 דקות ואז הופכים וחוזרים על עצמם. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
דה-עצם ההודו באמצעות אותו הליך כמו העוף והברווז עם 2 יוצאים מן הכלל: יש להשאיר את כנפי ההודו מחוברות לבשר ואת מקל התוף העצם צריך להיות מנותק מבשר הירך ללא עצמות ולהשאיר מחובר לבשר. המוצר הסופי צריך להיות הודו שטוח ללא עצמות (למעט הכנפיים ומקלות התוף).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
1
הניחו את עור ההודו כלפי מטה על משטח ישר. משפשפים את הבשר עם 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים 2 כפותשום טרי קצוץ 1 כףתבלינים משחירים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מורחים שכבה אחידה של רוטב לחם תירס על הבשר בעובי של כ -3 / 4 אינץ ' וטופחים בידיים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מורחים שכבת 1/4 אינץ ' של מלית תרד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
5
מפזרים 2 כוסות ממלית נקניקיית האנדוי. מעל מניחים 6 עד 8 פרוסות פלפלים אדומים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
מניחים את הברווז המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי מלית שכבתית. חזור על המילוי שכבות כאמור לעיל. מסדרים את העוף המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי הברווז הממולא.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
7
מורחים את שארית המילוי על גבי העוף. לחץ כלפי מטה בעדינות בידיים כדי לדחוס את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
8
כדי לסבך את הטורדוקן: זה עשוי לקחת עזרה של אדם אחר. הרם את דפנות ההודו יחד. יש עוזר להחזיק את הציפור סגורה תוך תפירה האחורי של תרנגול הודו יחד באמצעות החוט של הקצב, מה שהופך את התפרים על 1 אינץ ' זה מזה, החל בחלק האחורי של תרנגול הודו ועובד לכיוון הצוואר. היזהר מכיוון שלטורדוקן אין מסגרת בוני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
9
להתהפך שד-צד-עד ולסיים תפירה את צוואר חלק של ציפור. לקשור ולחתוך חוט. עכשיו לתפור את הפתח בחלק הרגל של טורקיה. מסבך אתרגליים יחד עם חוט. לקבלת תמיכה נוספת, קשרו את חוט הקצב סביב רוחב הציפור כל 3 אינץ ' למטה לאורך הציפור. מקם את הידיים באופן שווה מתחת לטורדוקן והרם לתבנית צלייה גדולה עם מתלה בפנים. התבנית צריכה להיות בעומק של לפחות 3 אינץ ' כדי לתפוס טפטופים במהלך הבישול. לשפשף את כל העור חשוף שלציפור עם 2 כפות שמן זית, ואז מפזרים 1 כףתבלינים משחירים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים 1/2 כוס מים לתחתית תבנית הצלייה. לעטוף אתמקלות תוף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מניחים נייר קלף מעלציפור צמיגה. אוהל רופף את תבנית הצלייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 12 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את כל נייר הכסף ונייר הקלף בשעה האחרונה של זמן הצלייה והגביר את הטמפרטורה ל 325 מעלות פ.הדבק עם הטפטופים. בסיום, להסיר מהתנור ולתת להגדיר במחבת צלייה לפחות 1 שעה. עם 2 מריות כבדות, הכנס מתחת והסר את הטורדוקן מהמדף כדי להניח על מגש גילוף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
הסר את כל חוט הקצב, כולל משיכת החלק לאורך עמוד השדרה. להגשה, חותכים את הטורדוקן לשניים לאורכו, ואז חותכים מנות לרוחב בעוביים של כ -1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
15
מגישים עם רוטב ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שומן בייקוןשומן בייקון1צביטהקמצוץ עלה דפנה הקרקעקמצוץ עלה דפנה הקרקע0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)5קרום: פירורי קרקר גרהםעל השחרת תבלין, מחולקעל השחרת תבלין, מחולק227פלפל האבנרוחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)1צביטהקמצוץ פלפל קאיין, אופציונליקמצוץ פלפל קאיין, אופציונלי1צביטהצבוט פתיתי פלפל צ'יליצבוט פתיתי פלפל צ'ילי2קילוגרםרוטב לחם תירס אהוברוטב לחם תירס אהוב0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2קילוגרםתרד קצוץ קפוא, להפשיר ולהסיר עודף נוזלים או 3 קילו תרד קצוץ טריתרד קצוץ קפוא, להפשיר ולהסיר עודף נוזלים או 3 קילו תרד קצוץ טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שום קצוץשום קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשום קצוץ טרישום קצוץ טרי1צביטהצבטו את כל השטחצבטו את כל השטח1צביטהקמצוץ קרקע מייסקמצוץ קרקע מייס1קילוגרםחזיר טחון גסחזיר טחון גס1צביטהקמצוץ מרווה הקרקעקמצוץ מרווה הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מטוגןבצל מטוגן1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים3פלפלים אדומים קלויים שלמים, חתוכים לרצועותפלפלים אדומים קלויים שלמים, חתוכים לרצועות2בצל צהוב בינוני, קצוץרוטב הודו האהוב עליךרוטב הודו האהוב עליך1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2קילוגרםעוף שלם טריעוף שלם טרי3קילוגרםברווז שלם טריברווז שלם טרי11קילוגרםהודו טריהודו טרי