קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות25
ציון בריאות59
מגזין

הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות

הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות
הטורדוקן: הודו ללא עצמות ממולא בברווז ללא עצמות ועוף ללא עצמות דורש מסביב 18 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 25 מנות עם 1549 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 57% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. מתכון זה מן האוכלרשת יש 6 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, פלפלים קלויים, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 88%. מתכונים דומים: חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, ו בודין ממולא עוף צלוי ללא עצמות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת צלייה גדולה ומתלה, נייר קלף, נייר אלומיניום, חוט קצב 20 מטר, מחט תפירה גדולה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
למלית נקניקיית האנדוי: בקערה גדולה מערבבים את החזיר, העשן הנוזלי, השום, פפריקה מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל צ ' ילי, מייס, פלפל אנגלי, עלי דפנה טחונים, מרווה ופלפל קאיין, אם משתמשים, עם מעט מים קרים. במחבת או על גבי שטוח, חום את תערובת הנקניקיות על 3 כפיות שלשומן בייקון לטעם. לאחר שתערובת הנקניקיות משחימה, מצננים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
מייס קרקעמייס קרקע
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
למלית התרד: ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את התרד, הבצל, זרעי השומר, המלח והפלפל הלבן ומקפיצים 5 דקות עד שהם חמים. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מניחים את חזה העוף הטרי כלפי מטה על קרש חיתוך גדול. החל בצוואר הציפור, תחתוך את העור לאורך עמוד השדרה. בעזרת קצה הסכין ומתחיל מקצה הצוואר, להפריד את הבשר מכלוב הצלעות בצד 1. התנתקכנף מהכתף ושמורה למלאי. עבדו לכיוון עצם הירך, חתכו את מפרק הכדור והשקע ו" קפצו " בעזרת לחץ כלפי מעלה עם היד מתחת לציפור. שימוש שלךציפורן, לשחרר את" בשר צדפות " (החלק הרך ביותר) מן המסגרת. בעזרת הסכין הסר את עצם הירך והרגל, אך שמור על הרגל מחוברת לציפור. חזור על התהליך בצד השני של העוף. כששני הצדדים יסיימו, הציפור תשכב שטוחה. תפוס את כלוב הצלעות באזור הצוואר ומשוך בעדינות לכיוון הגב כדי להסיר את כל הפגר וסחוס עצם השד. חזור על אותו הליך דה-בונינג עבור הברווז. באזור מאוורר היטב או עםמאוורר פליטה גבוה, מחממים מראש מחבת ברזל יצוק חם מאוד. משפשפים את העוף והברווז ללא עצמות בשמן זית. מפזרים בנדיבות תבלין משחיר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים את צד העור כלפי מטה בתבנית למשך 1 עד 2 דקות ואז הופכים וחוזרים על עצמם. מקררים.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
דה-עצם ההודו באמצעות אותו הליך כמו העוף והברווז עם 2 יוצאים מן הכלל: יש להשאיר את כנפי ההודו מחוברות לבשר ואת מקל התוף העצם צריך להיות מנותק מבשר הירך ללא עצמות ולהשאיר מחובר לבשר. המוצר הסופי צריך להיות הודו שטוח ללא עצמות (למעט הכנפיים ומקלות התוף).
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
1
הניחו את עור ההודו כלפי מטה על משטח ישר. משפשפים את הבשר עם 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים 2 כפותשום טרי קצוץ 1 כףתבלינים משחירים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מורחים שכבה אחידה של רוטב לחם תירס על הבשר בעובי של כ -3 / 4 אינץ ' וטופחים בידיים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מורחים שכבת 1/4 אינץ ' של מלית תרד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5
מפזרים 2 כוסות ממלית נקניקיית האנדוי. מעל מניחים 6 עד 8 פרוסות פלפלים אדומים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6
מניחים את הברווז המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי מלית שכבתית. חזור על המילוי שכבות כאמור לעיל. מסדרים את העוף המצונן, בצד העור כלפי מטה, על גבי הברווז הממולא.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ברווז שלםברווז שלם
7
מורחים את שארית המילוי על גבי העוף. לחץ כלפי מטה בעדינות בידיים כדי לדחוס את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
8
כדי לסבך את הטורדוקן: זה עשוי לקחת עזרה של אדם אחר. הרם את דפנות ההודו יחד. יש עוזר להחזיק את הציפור סגורה תוך תפירה האחורי של תרנגול הודו יחד באמצעות החוט של הקצב, מה שהופך את התפרים על 1 אינץ ' זה מזה, החל בחלק האחורי של תרנגול הודו ועובד לכיוון הצוואר. היזהר מכיוון שלטורדוקן אין מסגרת בוני.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
9
להתהפך שד-צד-עד ולסיים תפירה את צוואר חלק של ציפור. לקשור ולחתוך חוט. עכשיו לתפור את הפתח בחלק הרגל של טורקיה. מסבך אתרגליים יחד עם חוט. לקבלת תמיכה נוספת, קשרו את חוט הקצב סביב רוחב הציפור כל 3 אינץ ' למטה לאורך הציפור. מקם את הידיים באופן שווה מתחת לטורדוקן והרם לתבנית צלייה גדולה עם מתלה בפנים. התבנית צריכה להיות בעומק של לפחות 3 אינץ ' כדי לתפוס טפטופים במהלך הבישול. לשפשף את כל העור חשוף שלציפור עם 2 כפות שמן זית, ואז מפזרים 1 כףתבלינים משחירים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים 1/2 כוס מים לתחתית תבנית הצלייה. לעטוף אתמקלות תוף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
מניחים נייר קלף מעלציפור צמיגה. אוהל רופף את תבנית הצלייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
אופים בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 12 שעות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר את כל נייר הכסף ונייר הקלף בשעה האחרונה של זמן הצלייה והגביר את הטמפרטורה ל 325 מעלות פ.הדבק עם הטפטופים. בסיום, להסיר מהתנור ולתת להגדיר במחבת צלייה לפחות 1 שעה. עם 2 מריות כבדות, הכנס מתחת והסר את הטורדוקן מהמדף כדי להניח על מגש גילוף.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר את כל חוט הקצב, כולל משיכת החלק לאורך עמוד השדרה. להגשה, חותכים את הטורדוקן לשניים לאורכו, ואז חותכים מנות לרוחב בעוביים של כ -1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
15
מגישים עם רוטב ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

מרכיבים

3חתיכות טופי הית' ברשומן בייקוןשומן בייקון1צביטהקמצוץ עלה דפנה הקרקעקמצוץ עלה דפנה הקרקע0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעל השחרת תבלין, מחולקעל השחרת תבלין, מחולק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1צביטהקמצוץ פלפל קאיין, אופציונליקמצוץ פלפל קאיין, אופציונלי1צביטהצבוט פתיתי פלפל צ'יליצבוט פתיתי פלפל צ'ילי2קילוגרםרוטב לחם תירס אהוברוטב לחם תירס אהוב0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2קילוגרםתרד קצוץ קפוא, להפשיר ולהסיר עודף נוזלים או 3 קילו תרד קצוץ טריתרד קצוץ קפוא, להפשיר ולהסיר עודף נוזלים או 3 קילו תרד קצוץ טרי2חתיכות טופי הית' ברשום קצוץשום קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום קצוץ טרישום קצוץ טרי1צביטהצבטו את כל השטחצבטו את כל השטח1צביטהקמצוץ קרקע מייסקמצוץ קרקע מייס1קילוגרםחזיר טחון גסחזיר טחון גס1צביטהקמצוץ מרווה הקרקעקמצוץ מרווה הקרקע1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3חתיכות טופי הית' בררוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מטוגןבצל מטוגן1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים3פלפלים אדומים קלויים שלמים, חתוכים לרצועותפלפלים אדומים קלויים שלמים, חתוכים לרצועות2בצל צהוב בינוני, קצוץרוטב הודו האהוב עליךרוטב הודו האהוב עליך1חתיכות טופי הית' בר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2קילוגרםעוף שלם טריעוף שלם טרי3קילוגרםברווז שלם טריברווז שלם טרי11קילוגרםהודו טריהודו טרי