הטחון הפטרייתי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, שאלוט, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו Snap Pea Sauté, Sauté סוף הקיץ, ו ארטישוק ואפונה סאוט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת סאוט 10 אינץ ' כבדה, חום 1 אונקיה של חמאה מבהירה על חום גבוה.
מוסיפים פטריות פרוסות קומץ אחד בכל פעם כדי לטגן מחבת. כמו פטריות להתחיל לפתח צבע עשיר, חום, לדחוף אותם החוצה של מחבת סאוט. להפוך את הפטריות על כפי שהם מתחילים צבע. כאשר המחבת מתייבשת, מוסיפים את החמאה המבהירה למחבת.
הוסף חופן נוסף של פטריות למחבת ולהמשיך עד שכל הפטריות נוספו. העונה עם מלח ופלפל לאחר התוספת האחרונה למחבת נעשתה.
תעשה חור באמצע המחבת ותוסיף את השאלוט. מחבת Deglaze עם קוניאק, מגרד את כל חתיכות פטריות השחמה.
תוסיף את העירית. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.