קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

הטחון הפטרייתי

הטחון הפטרייתי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עירית, שאלוט, פטריות קרמיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו Snap Pea Sauté, Sauté סוף הקיץ, ו ארטישוק ואפונה סאוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת סאוט 10 אינץ ' כבדה, חום 1 אונקיה של חמאה מבהירה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים פטריות פרוסות קומץ אחד בכל פעם כדי לטגן מחבת. כמו פטריות להתחיל לפתח צבע עשיר, חום, לדחוף אותם החוצה של מחבת סאוט. להפוך את הפטריות על כפי שהם מתחילים צבע. כאשר המחבת מתייבשת, מוסיפים את החמאה המבהירה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף חופן נוסף של פטריות למחבת ולהמשיך עד שכל הפטריות נוספו. העונה עם מלח ופלפל לאחר התוספת האחרונה למחבת נעשתה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
תעשה חור באמצע המחבת ותוסיף את השאלוט. מחבת Deglaze עם קוניאק, מגרד את כל חתיכות פטריות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שאלותשאלות
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
תוסיף את העירית. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
עיריתעירית

ציוד