הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי מטוגנת בפאן-פריד
הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לכו לחנות, קחו חמאה, תבלין קייג'ון, קמח עולה בעצמו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בסגנון קייג'ון, פאן פריד Cajun Tilapia, ו פאן פריד Cajun Tilapia.
הוראות
מפזרים פילה עם 1 כפית. תיבול.
לשלב תיבול הנותרים, קמח, קמח תירס. לדלות פילה בתערובת קמח, מתנער עודף.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה; מוסיפים פילה, ומבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג. לסחוט מיץ מלימון על פילה, ומקשטים, אם תרצה.
* ניתן להחליף תיבול קריאולי.
חזה עוף מטוגן בנוסח קייג ' ון: תחליף 4 (8-עוז.) חזה עוף עור עצמות עבור אמנון. המשך עם מתכון לפי ההוראות, בישול 8 עד 10 דקות בכל צד או עד הסוף. הכנה: 10 דקות., קוק: 16 דקות.
צלעות חזיר מטוגנות בסגנון קייג ' ון: תחליף 4 (8-עוז.) צלעות חזיר חתוכות במרכז עצם עבור אמנון. המשך עם מתכון לפי ההוראות, בישול 8 עד 10 דקות בכל צד או עד הסוף. הכנה: 10 דקות., קוק: 16 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.