קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי מטוגנת בפאן-פריד

הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי מטוגנת בפאן-פריד
הטילפיה המתובלת בקג'ון של נטלי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לכו לחנות, קחו חמאה, תבלין קייג'ון, קמח עולה בעצמו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בסגנון קייג'ון, פאן פריד Cajun Tilapia, ו פאן פריד Cajun Tilapia.

הוראות

1
מפזרים פילה עם 1 כפית. תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2
לשלב תיבול הנותרים, קמח, קמח תירס. לדלות פילה בתערובת קמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה; מוסיפים פילה, ומבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג. לסחוט מיץ מלימון על פילה, ומקשטים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מגישים באופן מיידי.
5
* ניתן להחליף תיבול קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
6
חזה עוף מטוגן בנוסח קייג ' ון: תחליף 4 (8-עוז.) חזה עוף עור עצמות עבור אמנון. המשך עם מתכון לפי ההוראות, בישול 8 עד 10 דקות בכל צד או עד הסוף. הכנה: 10 דקות., קוק: 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
אמנוןאמנון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
צלעות חזיר מטוגנות בסגנון קייג ' ון: תחליף 4 (8-עוז.) צלעות חזיר חתוכות במרכז עצם עבור אמנון. המשך עם מתכון לפי ההוראות, בישול 8 עד 10 דקות בכל צד או עד הסוף. הכנה: 10 דקות., קוק: 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
אמנוןאמנון
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.