קושיקשה
מוכן ב48 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

הטיפים של קארן לריזוטו אפוי קל

הטיפים של קארן לריזוטו אפוי קל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל הטיפים של קארן לריזוטו אפוי קל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 195 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם מים, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ריזוטו קלאסי (בתוספת טיפים לריזוטו מושלם), פטריות אפויות קלות וריזוטו בצל, ו ללא בשר יום שני: ריזוטו אפוי קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
Place Reynolds® Oven Bag in a 13x9x2-inch pan.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים קמח, מלח ופלפל לשקית. בעדינות לסחוט שקית לערבב מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מוסיפים בצל, פטריות, אורז ו 1 כף חמאה לתנור שקית. להפוך את התיק כמה זמן לערבב מרכיבים. מסדרים מרכיבים בשכבה זוגית בשקית. מקפלים למטה שקית פתיחת שתי פעמים כדי להחזיק אותו פתוח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מי מיקרוגל ומרק עוף בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה במשך כ 3 דקות על כוח גבוה עד הנוזל הוא חם מאוד. בזהירות לשפוך או מצקת נוזל על מרכיבים בתיק. בזהירות לפתוח פתיחת שקית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תיק סגור ב "גדרס" עם עניבת ניילון.
7
לחתוך שישה 1/2 ס " מ חריצים בחלק העליון ליד עניבה.
8
אופים 25 עד 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לחתוך העליון של התיק פתוח. כפית תערובת אורז לתוך קערה גדולה. מערבבים בכף הנותרים של חמאה וגבינה מגורר. מערבבים עד כוס מים חמים נוספים, אם יש צורך לעשות שמנת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים מלח ופלפל נוספים ומקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.