הטלת פסטה מוקפצת
הטלת פסטה מוקפצת היא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 683 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם שמן בישול, בצל, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: זריקת הפסטה של פאט, עניבת פרפר לזרוק פסטה, ו זריקת פסטה לחג.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
בינתיים, במחבת גדולה מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
הוסף חתיכות לחם. מבשלים ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות או עד הלחם קלוי.
הסר תרמילים, אם קיימים, מ ג ' ונסונוויל® איטלקית מתוק או נקניקיות חמות. באותו מחבת לבשל ומערבבים את הנקניק או בשר בקר טחון, עגבניות, בצל ופלפל על אש בינונית 6 עד 8 דקות או עד ירקות רכים ונקניק הוא השחמה.
לנקז את השומן. מערבבים ברוטב פסטה עגבניות וריחן קלאסיקו®. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך.
מגישים רוטב עגבניות ובזיליקום קלאסיקו על פסטה חמה ומבושלת ומפזרים חתיכות לחם קלויות.