הטרטיפלט של מרי קדוגן
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הטרטיפלט של מרי קדוגן יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 257 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך קרם יחיד, בצל, בייקון גב rashers, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוף היובל של מרי קדוגן, הסלמון של מרי קדוגן עם קרום קראנץ ' זול, ו טרטיפלט שמנת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 220c/גז 7 / מאוורר תנור 200C. לקלף עבה לחתוך את תפוחי האדמה, ואז להרתיח במים מלוחים במשך 8-10 דקות, עד רק במכרז.
קוצצים בצל דק ומטגנים בחמאת 25g / 1oz וטפטוף של שמן זית במשך 5 דקות. חותכים בייקון לחתיכות עם מספריים ומוסיפים למחבת; מערבבים היטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, עד הבצל והבייקון הם בצבע בהיר.
קוצצים גבינה לחתיכות, קליפה וכל.
שכבה מחצית תפוחי האדמה בצלחת 1.5 ליטר/2 ליטר חמאה ovenproof ולפזר על מחצית הבצל, בייקון וגבינה. מתבלים קלות במלח ופלפל. חזור על שכבות, ואז לשפוך קרם באופן שווה על החלק העליון ואופים במשך 10-12 דקות עד הזהב. לנוח 5 דקות ולאחר מכן לשרת עם סלט.