קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

היא הפשטידה שלי.

היא הפשטידה שלי.
היא הפשטידה שלי. מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 195 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ביצה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. נסו עוגת אוכמניות טריה, קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). לחץ על מאפה עוגה 1 לתחתית של מחבת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מערבבים אוכמניות, סוכר, קמח, ומיץ לימון יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מיץ לימוןמיץ לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
פרוס קרום העוגה השני לרצועות 1 אינץ'; לארוג תבנית סריג על החלק העליון של העוגה. לאטום את הסריג מסתיים למאפה התחתון עם טיפה של מים; קצוות crimp יחד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מיםמים
5
מברשת סריג העליון עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
אופים עוגה בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים במשך 15 דקות נוספות. כיסוי רופף עוגה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע שריפה; אופים עד העוגה מבעבעת, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור