היידרבאדי נרגיסי קופטן הוא מנה עיקרית שמגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 327 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם כמון טחון, משחת שום ג'ינג'ר, כוסברה טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לאוקי קופטה, איך מכינים לאוקי קופטה | לאוקי קופטה קארי, מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה, ו קופטה כרוב, איך מכינים קופטה כרוב.
הוראות
1
שלב את הטלה, המים, מקל הקינמון, הכורכום והמלח במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים תוך כדי שבירת הטלה לחתיכות קטנות עד שהבשר כבר לא ורוד והנוזל התאדה, כ -20 דקות. מניחים בצד עד שיתקרר מספיק לטיפול; הסר וזורק את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כורכום
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את הטלה המבושל, הבצל, הביצה הטרופה, קמח החומוס, משחת שום הג ' ינג 'ר, פלפלי צ' ילה ירוקים, כוסברה, גאראם מסאלה, כמון ופלפל אדום גרוס יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ר
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קמח חומוס
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים לכיסוי הביצים ב -1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את המים החמים, ואז מקררים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחלקים את תערובת הטלה ל -8 מנות אחידות. קח מנה אחת של בשר ושטח את הבשר בכף היד שלך כמו קציצה. שמים ביצה קשה במרכז ועוטפים את הבשר היטב סביבו. קושרים חתיכת חוט בטוח למזון סביב הביצה העטופה. חזור על הפעולה עם שאר הביצים והבשר. מקררים את הביצים שוב למשך הלילה או 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מטגנים כל קופטה בשמן החם עד לקבלת פריך מעט מבחוץ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
7
גזור והסר את החוט. חצוי את הקופטות לאורכן ומפזרים צ ' אט מסאלה וכוסברה.