קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

היידרבאדי נרגיסי קופטה

היידרבאדי נרגיסי קופטה
היידרבאדי נרגיסי קופטן הוא מנה עיקרית שמגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וקטוגני יש 327 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם כמון טחון, משחת שום ג'ינג'ר, כוסברה טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לאוקי קופטה, איך מכינים לאוקי קופטה | לאוקי קופטה קארי, מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה, ו קופטה כרוב, איך מכינים קופטה כרוב.

הוראות

1
שלב את הטלה, המים, מקל הקינמון, הכורכום והמלח במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים תוך כדי שבירת הטלה לחתיכות קטנות עד שהבשר כבר לא ורוד והנוזל התאדה, כ -20 דקות. מניחים בצד עד שיתקרר מספיק לטיפול; הסר וזורק את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כורכוםכורכום
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את הטלה המבושל, הבצל, הביצה הטרופה, קמח החומוס, משחת שום הג ' ינג 'ר, פלפלי צ' ילה ירוקים, כוסברה, גאראם מסאלה, כמון ופלפל אדום גרוס יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
קמח חומוסקמח חומוס
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים לכיסוי הביצים ב -1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את המים החמים, ואז מקררים את הביצים מתחת למים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחלקים את תערובת הטלה ל -8 מנות אחידות. קח מנה אחת של בשר ושטח את הבשר בכף היד שלך כמו קציצה. שמים ביצה קשה במרכז ועוטפים את הבשר היטב סביבו. קושרים חתיכת חוט בטוח למזון סביב הביצה העטופה. חזור על הפעולה עם שאר הביצים והבשר. מקררים את הביצים שוב למשך הלילה או 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מטגנים כל קופטה בשמן החם עד לקבלת פריך מעט מבחוץ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
גזור והסר את החוט. חצוי את הקופטות לאורכן ומפזרים צ ' אט מסאלה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
Chaat MasalaChaat Masala
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
8
מגישים עם טריזי ליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז