קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי

הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מרהיבה. נסו הייק מטוגן במחבת עם סלט תפוחי אדמה שמיר, הייק מטוגן במחבת עם סלט תפוחי אדמה שמיר, ו מתכון הייק מטוגן במחבת עם פולנטן ותרד תינוק נבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ממלאים את הסיר באמצע הדרך במים ומביאים אותו לרתיחה על אש גבוהה. ציון איקס בבסיס כל עגבנייה בעזרת סכין קילוף קטנה. מנמיכים את העגבניות לתוך המים הרותחים עד שהעור מתפצל, כ -30 שניות. צללו אותם למי קרח לאחר הלבנה כדי להפסיק את הבישול. לקלף עורות מן העגבניות, לחתוך אותם לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוציאים את הזרעים, חותכים את העגבניות לרסיסים בגודל 1/3 אינץ '(ג ' וליאן) ומניחים אותם בצד. יהיו בערך 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
כדאי להתחיל את הרוטב כ-15 דקות לפני שרוצים להגיש את הדג, אז התחילו לחמם את המחבת הגדולה יותר (לדג) על אש בינונית במקביל להתחלת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מניחים את המחבת הקטנה יותר על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית (3 כפות) ועלי הדפנה. מבשלים את עלי הדפנה עד שהם משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את פלפל אנגלי ושום ומבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מוסיפים את הפלפל הבצל והבצל ומקפיצים תוך ערבוב תדיר עד שהירקות מזהיבים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את העגבניות, היין הלבן והזיתים. מבשלים עד שהרוטב ריחני וסמיך מעט, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
רגע לפני שמוסיפים את העגבניות לרוטב, מוסיפים את שמן הזית (1/4 כוס) למחבת הגדולה שחוממה מראש. מתבלים במהירות את כל הפילטים במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מורחים את קמח התירס לקערה רדודה ומחפרים את מנות הדגים בקמח התירס, 1 בכל פעם, לוחצים כדי לגרום לקמח התירס להידבק ואז מנערים בעדינות את העודפים. עבדו במהירות והכניסו כל פילה לשמן חם בזמן שאתם מכינים אותם. ברגע שנראה שקמח התירס מתכהה, הורידו מעט את האש. המפתח הוא שהם יתבשלו בצורה אחידה כך שכשאתה הופך את הפילה, הוא צריך להיות חום זהוב מושלם. זה ייקח בערך 3 עד 4 דקות לכל צד. עבה את הדג, לאט יותר אתה צריך לבשל אותו. הופכים את הפילטים ומבשלים עוד 3 או 4 דקות עד שהם פריכים וזהובים. בעזרת מרית מחוררת מעבירים את הדג לצלחות בודדות או לפלטה. מחלקים את הרוטב על ידי כריכת כמות קטנה מהרוטב השמנמן מעל הדג וכפית את הרוטב שנותר סביבו.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

הייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.