הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכונים לתיבת המתכונים שלך, הייק מטוגן בסגנון פורטוגזי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מרהיבה. נסו הייק מטוגן במחבת עם סלט תפוחי אדמה שמיר, הייק מטוגן במחבת עם סלט תפוחי אדמה שמיר, ו מתכון הייק מטוגן במחבת עם פולנטן ותרד תינוק נבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממלאים את הסיר באמצע הדרך במים ומביאים אותו לרתיחה על אש גבוהה. ציון איקס בבסיס כל עגבנייה בעזרת סכין קילוף קטנה. מנמיכים את העגבניות לתוך המים הרותחים עד שהעור מתפצל, כ -30 שניות. צללו אותם למי קרח לאחר הלבנה כדי להפסיק את הבישול. לקלף עורות מן העגבניות, לחתוך אותם לחצי לאורכו.
מוציאים את הזרעים, חותכים את העגבניות לרסיסים בגודל 1/3 אינץ '(ג ' וליאן) ומניחים אותם בצד. יהיו בערך 1 1/2 כוסות.
כדאי להתחיל את הרוטב כ-15 דקות לפני שרוצים להגיש את הדג, אז התחילו לחמם את המחבת הגדולה יותר (לדג) על אש בינונית במקביל להתחלת הרוטב.
מניחים את המחבת הקטנה יותר על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית (3 כפות) ועלי הדפנה. מבשלים את עלי הדפנה עד שהם משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את פלפל אנגלי ושום ומבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד בכף עץ.
מוסיפים את הפלפל הבצל והבצל ומקפיצים תוך ערבוב תדיר עד שהירקות מזהיבים, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, היין הלבן והזיתים. מבשלים עד שהרוטב ריחני וסמיך מעט, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהאש.
רגע לפני שמוסיפים את העגבניות לרוטב, מוסיפים את שמן הזית (1/4 כוס) למחבת הגדולה שחוממה מראש. מתבלים במהירות את כל הפילטים במלח ופלפל משני הצדדים.
מורחים את קמח התירס לקערה רדודה ומחפרים את מנות הדגים בקמח התירס, 1 בכל פעם, לוחצים כדי לגרום לקמח התירס להידבק ואז מנערים בעדינות את העודפים. עבדו במהירות והכניסו כל פילה לשמן חם בזמן שאתם מכינים אותם. ברגע שנראה שקמח התירס מתכהה, הורידו מעט את האש. המפתח הוא שהם יתבשלו בצורה אחידה כך שכשאתה הופך את הפילה, הוא צריך להיות חום זהוב מושלם. זה ייקח בערך 3 עד 4 דקות לכל צד. עבה את הדג, לאט יותר אתה צריך לבשל אותו. הופכים את הפילטים ומבשלים עוד 3 או 4 דקות עד שהם פריכים וזהובים. בעזרת מרית מחוררת מעבירים את הדג לצלחות בודדות או לפלטה. מחלקים את הרוטב על ידי כריכת כמות קטנה מהרוטב השמנמן מעל הדג וכפית את הרוטב שנותר סביבו.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.