הכבד הטוב ביותר המוחלט ובצל
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו כבד ובצל, כבד בקר ובצל, ו כבד ובצל עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים בעדינות את פרוסות הכבד מתחת למים קרים, ומניחים בקערה בינונית.
יוצקים מספיק חלב כדי לכסות.
בואו לעמוד בזמן הכנת בצל. (אני אוהב לספוג עד שעה או שעתיים-מה יש לך זמן.) צעד זה הוא כל כך חשוב לקחת את הטעם המר של הכבד החוצה.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. להפריד טבעות בצל, לטגן אותם בחמאה עד רך.
הסר בצל, ולהמיס את שאר החמאה במחבת. מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ומניחים אותו בצלחת רדודה או על צלחת.
מסננים חלב מן הכבד, פרוסות מעיל בתערובת הקמח.
כאשר החמאה נמסה, להפוך את החום עד בינוני גבוה, ומניחים את פרוסות הכבד המצופות במחבת. מבשלים עד נחמד וחום בתחתית. תסתובב, ותבשל בצד השני עד שישחימו.
מוסיפים בצל, ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים עוד קצת לטעום. המשפחה שלנו מעדיפה את הכבד רק בקושי לשמור על ורדרדות מבפנים כאשר אתה חותך לבדוק. תהנו!