קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

הכבד הקצוץ של באבי.

הכבד הקצוץ של באבי.
. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בצל, שמן צמחי, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ.

הוראות

1
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מניחים כבדי עוף על תבנית אפייה בשכבה אחת ומטגנים עד שהכבד כבר לא ורוד במרכז והמיצים משתחררים, כ-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
חום 1 כף שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל הגדול קצוץ; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. נחלק לשתי קערות ונניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים גזר באותו המחבת. מבשלים ומערבבים עד הגזרים התרככו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים כבד עוף, גזר, בצל קצוץ גלם, 1 ביצה קשה, חצי בצל מבושל, מלח ופלפל במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבד עוףכבד עוף
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
יוצקים את מלאי העוף ולהמשיך לעבד עד תערובת הכבד הוא שמנת ורך. מסדרים את תערובת הכבד בקערה ומעלה עם הבצל מבושל הנותרים ביצה קשה מגוררת. מקררים במשך 4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כבדכבד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)