הכבד והבצל של לאסי האירי
הכבד והבצל של לאסי האירי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 414 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גרגירי חמין בקר, פטריות, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה מרהיב. נסו כבד ובצל, כבד ובצל עם רוטב, ו כבד ובצל מהאסכולה הישנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל האדום והפטריות; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. דחפו את תערובת הבצל לצד המחבת, והניחו את החמאה במרכז המחבת.
מוסיפים את כבד העגל, פרוסה אחת בכל פעם. מכסים ומבשלים עד להשחמה קלה, הופכים פרוסות כבד פעם אחת, 5 עד 6 דקות.
חותכים פרוסות כבד לשניים.
מקציפים בקערה קמח, מים ובויון בקר עד לאיחוד.
יוצקים תערובת למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, ואז מוסיפים יין אדום. מבשלים עוד 2 דקות.