קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

הכבד והבצל של לאסי האירי

הכבד והבצל של לאסי האירי
הכבד והבצל של לאסי האירי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 414 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גרגירי חמין בקר, פטריות, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה מרהיב. נסו כבד ובצל, כבד ובצל עם רוטב, ו כבד ובצל מהאסכולה הישנה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל האדום והפטריות; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. דחפו את תערובת הבצל לצד המחבת, והניחו את החמאה במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את כבד העגל, פרוסה אחת בכל פעם. מכסים ומבשלים עד להשחמה קלה, הופכים פרוסות כבד פעם אחת, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
3
חותכים פרוסות כבד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
4
מקציפים בקערה קמח, מים ובויון בקר עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים תערובת למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, ואז מוסיפים יין אדום. מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מסירים מהאש ומגישים.