קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי)

הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי)
הכרוב של פרנק ואופה בשר טחון (סיר חרס, סיר בישול איטי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 274 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, רוטב ספגטי גושי, מלח תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בישול איטי בשר בקר סטרוגנוף, בישול איטי טחון בשר בקר וגבינה פסטה, ו בישול איטי האהוב בשר טחון ושעועית (מתכונים דומים).