הל-גלידת פיסטוק
הל-גלידת פיסטוק היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. אם יש לך חלב מרוכז, הל טחון, פיסטוקים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי גלידת פיסטוק הל, עוגת אוכמניות ופיסטוק עם קרם הל, ו הל-פיסטוק ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב חלב מאודה, חלב מרוכז, פיסטוקים, והל; מערבולת עד אגוזים הם הקרקע דק.
בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה, קרם שוט עד שהוא מחזיק פסגות נפרדות.
מוסיפים תערובת אגוז לקרם; מקפלים להתמזג היטב.
יוצקים לתוך מכונת גלידה 2 ליטר (או גדול יותר). הקפא לפי הוראות היצרן עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או לעצור את המכונה.
מגישים גלידה קפואה ברכות. או לארוז אטום להקפיא עד 1 שבוע. לגרוף גלידה לתוך קערות.
מוסיפים סירופ תות ותותים שלמים לפי הטעם.