הל ועוגיות דובדבן מיובשות
הל ועוגיות דובדבן מיובשות יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 157 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 19 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות אגס והל מיובשות, לחם דובדבן יבש-הל, ו לחמניות דובדבן מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, סוכר, אבקת אפייה, מלח והל בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה, 2 סכינים, או מזלג עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מערבבים בחמאה, קליפה, וניל וביצה בקערה בינונית; מערבבים דובדבנים יבשים.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח (הבצק יהיה דביק).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. אבק העליון של הבצק עם 2 כפיות קמח לכל מטרה, וטפיחה לתוך מעגל 8 אינץ'.
חותכים את הבצק לתוך פלחים 8; לארגן פלחי 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
מברשת ביצה לבן על טריזים.
אופים ב 177° במשך 25 דקות או עד הזהב.