הל ועוגיות דובדבן מיובשות יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 157 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 19 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות אגס והל מיובשות, לחם דובדבן יבש-הל, ו לחמניות דובדבן מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
3
מערבבים קמחים, סוכר, אבקת אפייה, מלח והל בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה, 2 סכינים, או מזלג עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה