הל מוקצף בטטות
תפוחי אדמה מתוקים ממולאים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם הל טחון, מלח ופלפל, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו הל מחית תפוחי אדמה מתוקים, הל כתום קלוי בטטות, ו פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים במשך 1 שעה או עד למכרז; להפחית את טמפרטורת התנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
לגרוף בשר תפוחי אדמה מקליפות ולמקם לקערת ערבוב. לאט לאט להכות בחמאה והל. שוט עד תפוחי אדמה הם חלקה ורך; העונה עם מלח ופלפל לבן. תתחמם בתנור.
במחבת עמוקה גדולה, חום 1 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיפים 1/2 של שאלוט לשמן ומטגנים עד פריך.
להעביר את שאלוט, באמצעות כפית מחוררת, למגבת נייר; מתבלים במלח. חזור על התהליך עד שכל שאלוט מטוגנים.
מקשטים העליון של תפוחי אדמה עם שאלוט.