הל-עוגיות פולנטה לימון
עוגיה פולנטה עם הל-לימון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך קליפת לימון, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: הל-עוגיות פולנטה לימון, ריקוטה Beignets עם לימון-הל סוכר זיגוג לימון, ו הל לימון Syllabub.
הוראות
מניחים שקדים במעבד מזון; דופק עד הקרקע דק. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח ו-5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) למעבד המזון; מעבדים עד לשלב.
מוסיפים חמאה, מים וביצה; דופק 3 או 4 פעמים או רק עד לשלב.
תערובת לחץ קלות באופן שווה לתוך החלק התחתון של מחבת springform עגול 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 30 דקות או עד השחמה קלה.
הסר את הטבעת החיצונית של מחבת springform, וחתוך עוגייה לתוך 12 פלחי בזמן חם.