הל - עוגת גזר מתובלת עם קצפת גבינה
והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, הל טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת גיליון גזר עם ציפוי גבינת שמנת מוקצפת, עוגת גזר מתובלת הל עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת גזר מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המתלה באמצע. מעיל שני 8 אינץ ' מחבתות עוגה עם חמאה וקמח, ו לנצל את כל עודף קמח. תניח בצד.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, הל, קינמון, סודה לשתיה, זנגביל, ומלח בקערה גדולה, ולטפוח לאוורר ולשבור כל גושים. תניח בצד.
מערבבים ביצים, סוכר, שמן, חלב חמאה ווניל בקערה גדולה, ומקציפים עד שביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל בתערובת קמח עד רק בשילוב. מקפלים גזר ואגוזים עד מעורב באופן שווה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות.
הסר עוגות מהתנור ולהעביר מתלה חוט מגניב, כ 15 דקות. הפעל סכין סביב ההיקף של כל אחד, ולהפוך עוגות החוצה על המדף להתקרר completely.To פרוסט, הנח שכבת עוגה על קרטון בגודל 8 אינץ', תחתית טארט-פאן, או צלחת עוגה. באופן שווה להפיץ על 1/3 של ציפוי על החלק העליון של השכבה. מחסנית השכבה השנייה, באופן שווה להפיץ עוד 1/3 של הזיגוג מעל הצדדים של העוגה כולה. (אל תדאגו להסתכל על נקודה זו - זה רק חלוק, aka שכבת פירורים, וזה יהיה מכוסה מאוחר יותר.)
מניחים במקרר עד הציפוי מוגדר מעט קשה, על 15 דקות.
להסיר מהמקרר ולהפיץ הנותרים זיגוג מעל הצדדים של העוגה, להבטיח שזה אפילו ככל האפשר.
לשרת.שיוך משקאות: טאוני פורטו, פורטוגל בת ה-10 של דאו. קינוחים מתובלים כמו עוגת גזר ללכת להפליא עם יינות מתוקים שיש להם מידה מסוימת של חמצון, כגון נמל tawny, מדיירה, וין סנטו. אגוז מוסקט, הל, וקינמון פשוט נראה להתאים בצורה חלקה עם הערות אגוז טופי של יינות. נמל הדאו הזה הוא צהוב נהדר עבור עוגת גזר, כפי שהוא אחת הגרסאות המתוקות לפחות של סגנון זה.