קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

הל עוגת שקדים תפוח

הל עוגת שקדים תפוח
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו תפוח שקדים הל טארט, עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית, ו עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. שמן springform מחבת ואבק עם ארוחה מצה, לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
שקדים פולסים במעבד מזון עם 1/2 כוס מצה ארוחה, 1/4 כפית מלח, והל עד הקרקע דק. (היזהר שלא דופק למשחה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף 3/4 סוכר כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ומכה עד התערובת היא עבה מאוד וחיוורת, 2 עד 3 דקות. מערבבים בתערובת אגוז, ואז תפוחים. לנצח את הלבנים הנותרים 1/4 כפית מלח בקערה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים 1/4 סוכר כוס הנותרים, קצת בכל פעם, מכות, והכה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. לגרד הבלילה למחבת ו מחבת ראפ פעם על משטח עבודה כדי לחסל את כל בועות אוויר גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים עוגה עד נפוח, השחמה, ומעיינות העליון בחזרה כאשר נגע, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
העברה למתלה וקריר לחלוטין במחבת (העוגה תשקע מעט במרכז). הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להסיר את הצד של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
לטחון סוכר במטחנת קפה / ספייס עד אבקה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם עמילן תפוחי אדמה בקערה. מנפה קצת סוכר מעל עוגה לפני ההגשה ושאר מילואים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה