הל עוגת שקדים תפוח
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו תפוח שקדים הל טארט, עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית, ו עוגת הל קמח שקדים עם זיגוג וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. שמן springform מחבת ואבק עם ארוחה מצה, לדפוק עודף.
שקדים פולסים במעבד מזון עם 1/2 כוס מצה ארוחה, 1/4 כפית מלח, והל עד הקרקע דק. (היזהר שלא דופק למשחה.)
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף 3/4 סוכר כוס, 1 כף בכל פעם, מכות, ומכה עד התערובת היא עבה מאוד וחיוורת, 2 עד 3 דקות. מערבבים בתערובת אגוז, ואז תפוחים. לנצח את הלבנים הנותרים 1/4 כפית מלח בקערה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
מוסיפים 1/4 סוכר כוס הנותרים, קצת בכל פעם, מכות, והכה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. לגרד הבלילה למחבת ו מחבת ראפ פעם על משטח עבודה כדי לחסל את כל בועות אוויר גדולות.
אופים עוגה עד נפוח, השחמה, ומעיינות העליון בחזרה כאשר נגע, 40 עד 45 דקות.
העברה למתלה וקריר לחלוטין במחבת (העוגה תשקע מעט במרכז). הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ואז להסיר את הצד של מחבת.
לטחון סוכר במטחנת קפה / ספייס עד אבקה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם עמילן תפוחי אדמה בקערה. מנפה קצת סוכר מעל עוגה לפני ההגשה ושאר מילואים לשימוש אחר.
העוגה יכולה להתבצע 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, אז כל הזמן, מכוסה בנייר כסף, בטמפרטורת החדר.