קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

הל-ריבת שזיף

הל-ריבת שזיף
צריך תבלין ללא גלוטן וטבעוני? ריבת הל-שזיף יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 240 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, הל, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הל-ריבת שזיף מ ' צנצנות קטנות, טעמים גדולים, טורט שזיפים עם קרם הל, ו הל אוכמניות מתובל שזיף מתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שזיפים חתוכים לקוביות וסוכר לרתיחה קלה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
יוצקים דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה, לחיצה בעדינות עם כף עץ כדי לסחוט מיצים. חתיכות שזיף שמורות. להחזיר מיץ לתנור ההולנדי; להביא לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד סירופ ו מדחום ממתקים רושם 22
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף חתיכות שזיף שמורות וכל מיצים שהצטברו. מערבבים במיץ ליים והל. מביאים לרתיחה אור על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות. לרחף קצף עם כפית מתכת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
4
יוצקים תערובת חמה לתוך 5 (8-עוז.) צנצנות מעוקרים חם, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. חותם ותהליך לפי ההוראות (ראה להלן).
5
מדריך של שלושה שלבים לשים למעלה
6
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, אתה צריך קנר בסיסי, מרים צנצנת, מתלה שימורים. חפש ערכת שימורים 9 או 12 חלקים, אשר יכלול את כל החלקים האלה ועוד.
7
לעקר.
8
להביא מפרשית חצי מלא מים לרתיחה; מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש מכסים חדשים.) באמצעות מצקת, מכסים להקות ומכסים עם מים חמים מקנר כדי לרכך אטמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מצקתמצקת
11
בואו לעמוד 10 דקות.
12
הכן מתכון.
13
בינתיים, להכין מתכון.
14
הסר צנצנות חמות מן stockpot, 1 בכל פעם, באמצעות jar lifter, ולמלא לפי ההוראות במתכון.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
חותם & תהליך.
16
נגב חישוקים של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
17
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
18
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך כדי לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 10 דקות, התאמת זמן עיבוד לגובה.* כיבוי חום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
19
הסר צנצנות מ canner, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדיקת חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזים של מכסים. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
20
* להתייעץ עם המדריך המלא של משרד החקלאות בבית שימורים ב nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים את זמני העיבוד לגובה.