זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב, הלוחש Crisper: מהו Cucuzza, ו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ ולקלף את החצילים וקוביות לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
3
במחבת כבדה, רחבה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים את החצילים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד משחימים קלות כתמים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
9
מוסיפים את תערובת הסלרי בחזרה לחציל במחבת, יחד עם העגבניות, הזיתים, הצלפים, חומץ, רסק עגבניות, סוכר, אורגנו, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך כ 15 דקות, עד התערובת התעבה מספיק כדי להיות להפיץ. מערבבים את הפטרוזיליה ובזיליקום יחד עם מלח נוסף, פלפל וחומץ לפי הטעם.