הלוחש Crisper: מה לעשות עם יותר מדי כרוב
אם יש לכם כמה טוחנים של פלפל, מלח, גבינת פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלוחש Crisper: שרימפס עם כרוב ו Shiitakes, הלוחש Crisper: כרוב מטוגן עם בצל מקורמל, אגוזי מלך, וגבינה כחולה, ו הלוחש Crisper: צנצנת קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את pancetta לקוביות במחבת גדולה. Sauté מעל חום בינוני גבוה עד השחמה יפה מבושל דרך, הורדת החום במידת צורך כמו שאתה הולך.
הסר את הפנצ ' טה עם מסננת או כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושמורה.
יוצקים את כל אבל על 1 כף השומן מהמחבת.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים את הבצל לקוביות למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתחיל לרכך אבל לא חום.
מוסיף את השום הקצוץ ומבשל, ערבוב, עוד דקה אחת. תיזהר לא לשרוף את השום.
הגבר את החום לגובה בינוני.
להוסיף קומץ גדול של כרוב מוכן למחבת. מכסים ומבשלים דקה או שתיים עד קמלה מעט. לזרוק כדי להפיץ את הבצלים והשום כך שהם לא לשרוף.
להוסיף עוד כרוב למחבת על ידי קומץ. כאשר כל כרוב הוא במחבת, להוסיף 1/4 כוס מים ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, מכוסה, במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. אם המחבת הופך יבש, להוסיף כמה כפות נוספות של מים כדי למנוע שריפה.
הסר מהחום ומערבבים בפנצ ' טה.
כדי להפוך את הפודינג, לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה לטאטא עד מקציף.
מוסיפים את החלב, השמנת, המלח והפלפל ומקציפים שוב עד מאוד מקציף בשילוב טוב. אל תתביישו עם המקצף-האוויר יעזור למנוע את החומרים המוצקים מנפילה לתחתית של פודינג בעוד קיש אופה.
כדי להרכיב את הקיש, בעדינות להפיץ חצי תערובת כרוב על החלק התחתון של קרום אפוי עיוור.
יוצקים חצי פודינג מעל ומפזרים חצי גבינה מגוררת. חזור עם תערובת כרוב הנותרים, פודינג וגבינה.
אופים במשך 90 דקות( או עד 2 שעות במידת הצורך), עד רפרפת הוא רק להגדיר אבל עדיין מתנועע מעט כאשר נסער. מגניב לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להירגע עד קר לחלוטין.
עיוור אפוי: מחממים התנור ל 177°.
מערבבים את הקמח, החמאה והמלח בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב. דופק להתמזג עד שרוב התערובת נראית כמו ארוחה גסה, עם כמה חתיכות גדולות יותר של חמאה על גודל של אפונה.
עם המנוע פועל, להוסיף את מי הקרח דרך צינור ההזנה להתמזג בקצרה מאוד לשלב. לאסוף קומץ קטן של הבצק וללחוץ בעדינות. אם הבצק מחזיק יחד, להפוך אותו על משטח עבודה נקי ויבש. אם לא, להוסיף יותר מים על ידי כפית ודופק רק עד שהוא עושה. אל תעבדו יותר מדי על הבצק, או שזה יהיה קשה.
באמצעות העקב של היד שלך, למרוח את הבצק קדימה על משטח העבודה על כ 8 חלקים כדי להפיץ את החמאה. עבודה מהירה, לאסוף את הבצק לצורת דיסק, לעטוף בניילון נצמד ולקרר לפחות 15 דקות.
הסר את הבצק מהמקרר לנוח במשך כמה דקות. על משטח עבודה מקומח קלות או שני גיליונות חופפים של נייר קלף, מגלגלים את הבצק לעובי של 1/4 אינץ ' זעום. זה צריך לעשות מעגל גדול מספיק כדי להתאים את החלק התחתון ואת הצדדים של עובש הטבעת או מחבת עוגה עם שיפוץ משמעותי (ראה תמונה כאן).
מניחים את תבנית הטבעת או תבנית העוגה על תבנית אפייה וקו עם נייר קלף. הקלו על הבצק בתבנית הטבעת או במחבת, וודאו שהוא מכסה את הקרקעית והצדדים ללא פערים.
חותכים ושומרים כמה חתיכות מהבליטה כדי לתקן את כל החורים המתעוררים במהלך אפייה עיוורת.
קו הבצק עם גיליון נייר קלף ולמלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
הסר את השעועית ואת הקלף, תיקון כל חורים עם חלק מהבצק השמור, ואופים במשך כ 15 דקות יותר, עד השחמה קלה. אם יש חורים להישאר, תיקון עם הבצק שמורות הנותרים.