הלזניה האולטימטיבית
גשו לסופר וקנו בזיליקום, יין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו לזניה טבעונית אולטימטיבית, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מבשלים את האטריות לזניה בשפע של מים מלוחים רותחים עד גמיש בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע דבק.
מסננים את האטריות ביסודיות מעיל עם שמן זית כדי לשמור אותם לח וקל לעבוד עם.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, להוסיף בשר בקר ונקניק וחום עד כבר לא ורוד, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. במעבד מזון, לשלב את הבצל, גזר, סלרי, שום, בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו. תהליך עד מחית, להוסיף למחבת עם בשר הקרקע ומערבבים לשלב. מערבבים בקמח.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי. מערבבים את העגבניות ומוסיפים את השמנת הכבדה ואת הקינמון.
בקערת ערבוב, לשלב ריקוטה והפרמזן. מערבבים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל.
כדי להרכיב את הלזניה: מעיל התחתון של מחבת עמוק 13 על ידי 9 אינץ ' עם שמן זית. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה חופפת מעט על הרוטב. לאחר מכן, קו כל קצה של המחבת עם אטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות. Dollop 1/2 של תערובת ריקוטה על הפסטה, להפיץ את הקצוות עם מרית.
מורחים 1/2 של תערובת הבשר על ריקוטה.
מפזרים 1/2 של המוצרלה על גבי ריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב, להפיץ באופן שווה. חזור עם השכבה הבאה של אטריות, ריקוטה, רוטב, וגבינות. השכבה העליונה האחרונה עם אטריות, רוטב, מוצרלה גרוסה ופרמזן. הקש על המחבת כדי לאלץ את בועות אוויר.
תן לזניה לנוח במשך 30 דקות כך האטריות להתיישב לחתוך בקלות.
חותכים לריבועים 2 אינץ ומגישים.