גשו לסופר וקנו בזיליקום, יין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו לזניה טבעונית אולטימטיבית, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מבשלים את האטריות לזניה בשפע של מים מלוחים רותחים עד גמיש בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מסננים את האטריות ביסודיות מעיל עם שמן זית כדי לשמור אותם לח וקל לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, להוסיף בשר בקר ונקניק וחום עד כבר לא ורוד, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. במעבד מזון, לשלב את הבצל, גזר, סלרי, שום, בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו. תהליך עד מחית, להוסיף למחבת עם בשר הקרקע ומערבבים לשלב. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כדי להרכיב את הלזניה: מעיל התחתון של מחבת עמוק 13 על ידי 9 אינץ ' עם שמן זית. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה חופפת מעט על הרוטב. לאחר מכן, קו כל קצה של המחבת עם אטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות. Dollop 1/2 של תערובת ריקוטה על הפסטה, להפיץ את הקצוות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מפזרים 1/2 של המוצרלה על גבי ריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב, להפיץ באופן שווה. חזור עם השכבה הבאה של אטריות, ריקוטה, רוטב, וגבינות. השכבה העליונה האחרונה עם אטריות, רוטב, מוצרלה גרוסה ופרמזן. הקש על המחבת כדי לאלץ את בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות