אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו ללסגנאן הכי טוב בעולם לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, גבינת ריקוטה, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הלזניה הטובה בעולם, הלזניה הטובה בעולם, ו הלזניה הכי טובה בעולם..
הוראות
1
בתנור הולנדי, לבשל נקניק, בשר בקר טחון, בצל, ושום על חום בינוני עד להשחמה היטב. מערבבים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, רוטב עגבניות ומים. מתבלים עם סוכר, בזיליקום, זרעי שומר, תיבול איטלקי, 1 כף מלח, פלפל, ו 2 כפות פטרוזיליה. מבשלים, מכוסה, במשך כ 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פירורי לחם, כמה חופנים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(מומלץ: קטלינה)
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים אטריות, ולשטוף עם מים קרים. בקערת ערבוב, לשלב גבינת ריקוטה עם ביצה, פטרוזיליה נותרת, ו 1/2 מלח כפית.
כדי להרכיב, להפיץ 1 1/2 כוסות של רוטב בשר בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. מסדרים 6 אטריות לאורך על רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים עם חצי מתערובת גבינת ריקוטה. למעלה עם שליש פרוסות גבינת מוצרלה. כפית 1 1/2 כוסות רוטב בשר מעל מוצרלה, ומפזרים 1/4 גבינת פרמזן כוס. חזור על שכבות, העליון עם מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף: כדי למנוע דבק, או לרסס בנייר כסף עם תרסיס בישול, או לוודא את נייר הכסף לא לגעת בגבינה.