קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות24
מגזין

הלזניה המתובלת של לורי בצ'יפוטלה

הלזניה המתובלת של לורי בצ'יפוטלה
לזניה מתובלת של לורי צ'יפוטלה דורשת מסביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 492 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם רסק עגבניות, בזיליקום, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. . נסו לזניה של רביולי תירס וצ'יפוטלה, צ'יפוטלה שמנת לזניה נקניק איטלקי, ו פשטידת העוף של לורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים את בשר בקר טחון ונקניק איטלקי בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מסננים כל שומן עודף, ואז מערבבים את הבצל, פטריות ושום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות יותר. מערבבים בצ 'יפוטלה צ' ילה, רסק עגבניות, ועגבניות מבושלות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מערבבים בזיליקום ואורגנו; מבשלים 5 דקות יותר ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
רסק עגבניותרסק עגבניות
פטריותפטריות
אורגנואורגנו
שוםשום
באזיל!באזיל!
בצלבצל
3
בעוד הרוטב הוא רותח, מערבבים יחד את גבינת שמנת תרד קצוץ עד מעורבב. השאירו את התרד רטוב, המים יעזרו לדלל את גבינת השמנת לעקביות דמוית שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
תרדתרד
רוטברוטב
מיםמים
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בשורה התחתונה של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם גיליון של רדיד אלומיניום, ושומן קל.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מניחים 3 אטריות לזניה על החלק התחתון של המחבת, וממרחים עם 1/3 של תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
תרדתרד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מורחים 1/3 של רוטב בשר צ ' יפוטלה על זה, ואז שכבה עם 1/3 של המוצרלה ו 1/3 של הקישואים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
קישואיםקישואים
רוטברוטב
בשרבשר
8
מפזרים 1/3 של גבינת אסיאגו ו 1/3 של גבינות פרמזן. חזור על שכבות עוד פעמיים, מסתיים עם גבינות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
9
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. לחשוף, ולהמשיך לאפות עד העליון הוא תוסס וזהוב חום, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור