הלזניה המתובלת של לורי בצ'יפוטלה
לזניה מתובלת של לורי צ'יפוטלה דורשת מסביב 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 492 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם רסק עגבניות, בזיליקום, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. . נסו לזניה של רביולי תירס וצ'יפוטלה, צ'יפוטלה שמנת לזניה נקניק איטלקי, ו פשטידת העוף של לורי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים את בשר בקר טחון ונקניק איטלקי בסיר גדול או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד להשחמה קלה.
מסננים כל שומן עודף, ואז מערבבים את הבצל, פטריות ושום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות יותר. מערבבים בצ 'יפוטלה צ' ילה, רסק עגבניות, ועגבניות מבושלות. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז מערבבים בזיליקום ואורגנו; מבשלים 5 דקות יותר ואז מסירים מהחום.
בעוד הרוטב הוא רותח, מערבבים יחד את גבינת שמנת תרד קצוץ עד מעורבב. השאירו את התרד רטוב, המים יעזרו לדלל את גבינת השמנת לעקביות דמוית שמנת חמוצה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בשורה התחתונה של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם גיליון של רדיד אלומיניום, ושומן קל.
מניחים 3 אטריות לזניה על החלק התחתון של המחבת, וממרחים עם 1/3 של תערובת תרד.
מורחים 1/3 של רוטב בשר צ ' יפוטלה על זה, ואז שכבה עם 1/3 של המוצרלה ו 1/3 של הקישואים.
מפזרים 1/3 של גבינת אסיאגו ו 1/3 של גבינות פרמזן. חזור על שכבות עוד פעמיים, מסתיים עם גבינות על גבי.
מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות. לחשוף, ולהמשיך לאפות עד העליון הוא תוסס וזהוב חום, 15 עד 20 דקות.