המתכון לזניה של דודה אנג'י יכול לספק התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1476 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, פלפל טחון, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו הלזניה של דודה מיי, הלזניה הלבנה של דודה קייטי, ו עוגת פקאן קלה של אנג'י (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשביל כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2
מערבבים: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בקערת ערבוב, לשלב את כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
רול כדורי בשר לגודל הרצוי ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד חום זהוב. עבור הלזניה, במקום מתגלגל לגודל הרצוי, להפיץ לערבב באופן שווה על מחבת ואופים. לשבור את הבשר ללזניה.
לפרוס 4 חתיכות של לזניה כך שהם עולים בצד של המחבת עם 3 עד 4 אינץ ' נוספים תלויים מעבר לקצה. לעשות את אותו הדבר בכיוון השני של המחבת באמצעות חתיכות של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הוסף עוד שכבה של רוטב בשר, ואחריו 1/2 של תערובת כדורי הבשר. ואז מעל הבשר עם קילו 1 של גבינת ריקוטה, קילו 1 של מוצרלה, ו 1/4 כוס של רומנו.
הוסף שכבת פסטה וחזור יש 2 שכבות. מקפלים מעל הפסטה הנותרת כדי לכסות את החלק העליון. למעלה עם רוטב בשר במקום בתנור שחומם מראש ואופים עד טמפרטורת הגשה נכונה הוא הגיע או העליון הוא חום זהוב.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.