הלזניה של דודה אנג'י
המתכון לזניה של דודה אנג'י יכול לספק התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1476 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, פלפל טחון, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו הלזניה של דודה מיי, הלזניה הלבנה של דודה קייטי, ו עוגת פקאן קלה של אנג'י (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערת ערבוב, לשלב את כל החומרים.
רול כדורי בשר לגודל הרצוי ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד חום זהוב. עבור הלזניה, במקום מתגלגל לגודל הרצוי, להפיץ לערבב באופן שווה על מחבת ואופים. לשבור את הבשר ללזניה.
לרוטב הבשר: בסיר מלאי (או כלי בישול גדול) מחממים את הבשר הטחון.
מוסיף את סלרי/גזר/בצל לערבב ומבשלים כ 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת התבלינים.
ללזניה של דודה אנג ' י: שימוש במחבת מלון 1/2 או בינוני לתבנית אפייה גדולה, מעיל את החלק התחתון עם שכבה דקה של רוטב בשר.
לפרוס 4 חתיכות של לזניה כך שהם עולים בצד של המחבת עם 3 עד 4 אינץ ' נוספים תלויים מעבר לקצה. לעשות את אותו הדבר בכיוון השני של המחבת באמצעות חתיכות של פסטה.
הוסף עוד שכבה של רוטב בשר, ואחריו 1/2 של תערובת כדורי הבשר. ואז מעל הבשר עם קילו 1 של גבינת ריקוטה, קילו 1 של מוצרלה, ו 1/4 כוס של רומנו.
הוסף שכבת פסטה וחזור יש 2 שכבות. מקפלים מעל הפסטה הנותרת כדי לכסות את החלק העליון. למעלה עם רוטב בשר במקום בתנור שחומם מראש ואופים עד טמפרטורת הגשה נכונה הוא הגיע או העליון הוא חום זהוב.