קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות52
מגזין

הלזניה של דודה אנג'י

הלזניה של דודה אנג'י
המתכון לזניה של דודה אנג'י יכול לספק התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1476 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 88 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת רומנו, פלפל טחון, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו הלזניה של דודה מיי, הלזניה הלבנה של דודה קייטי, ו עוגת פקאן קלה של אנג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשביל כדורי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
2
מערבבים: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בקערת ערבוב, לשלב את כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
רול כדורי בשר לגודל הרצוי ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד חום זהוב. עבור הלזניה, במקום מתגלגל לגודל הרצוי, להפיץ לערבב באופן שווה על מחבת ואופים. לשבור את הבשר ללזניה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לרוטב הבשר: בסיר מלאי (או כלי בישול גדול) מחממים את הבשר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיף את סלרי/גזר/בצל לערבב ומבשלים כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את העגבניות ואת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
8
תן להתבשל במשך 2 שעות.
9
ללזניה של דודה אנג ' י: שימוש במחבת מלון 1/2 או בינוני לתבנית אפייה גדולה, מעיל את החלק התחתון עם שכבה דקה של רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
לפרוס 4 חתיכות של לזניה כך שהם עולים בצד של המחבת עם 3 עד 4 אינץ ' נוספים תלויים מעבר לקצה. לעשות את אותו הדבר בכיוון השני של המחבת באמצעות חתיכות של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הוסף עוד שכבה של רוטב בשר, ואחריו 1/2 של תערובת כדורי הבשר. ואז מעל הבשר עם קילו 1 של גבינת ריקוטה, קילו 1 של מוצרלה, ו 1/4 כוס של רומנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ופלפל כתוםופלפל כתום
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
הוסף שכבת פסטה וחזור יש 2 שכבות. מקפלים מעל הפסטה הנותרת כדי לכסות את החלק העליון. למעלה עם רוטב בשר במקום בתנור שחומם מראש ואופים עד טמפרטורת הגשה נכונה הוא הגיע או העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי בזיליקום קצוציםעלי בזיליקום קצוצים2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1גלוןעגבניות אגס טחוןעגבניות אגס טחון9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל גזר, סלרי ובצל, קצוץ בערך במעבד מזוןכל גזר, סלרי ובצל, קצוץ בערך במעבד מזון5ביצים, מכותביצים, מכות12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזרעי שומרזרעי שומר12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום קצוץשום קצוץ11 כף אורגנו מיובשטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד2קילוגרם1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא11 כף אורגנו מיובש2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לזניה פסטה מבושלת (כ -10 חתיכות)לזניה פסטה מבושלת (כ -10 חתיכות)907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב בשררוטב בשר907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלהגבינת מוצרלה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוציםעלי פטרוזיליה קצוצים907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת רומנוגבינת רומנו227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת רומנו מגורדתגבינת רומנו מגורדת12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2קילוגרםתערובת כדורי בשרתערובת כדורי בשר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.