Lasignananananan של דונה הוא מתכון ים תיכוני המשמש 12. במנה עיקרית זו יש 433 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בקר טחון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו דונה לזניה, הלזניה של דונה, ו דונה מרק לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, להכין את הרוטב. בסיר גדול או תנור הולנדי, לבשל בשר טחון ונקניק מעל חום בינוני עד חום; לנקז. מערבבים ב מחית עגבניות, רסק עגבניות, סוכר, 1 כפית מלח, שום, ו 1 1/2 כפות פטרוזיליה. להפחית את החום, ומבשלים שנחשפו במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
בקערה, מערבבים יחד גבינת קוטג', ביצים, פלפל, פרמזן, 1 1/2 כפות פטרוזיליה, ו 1/2 כפית מלח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בתבנית אפייה 9x13 אינץ', שכבה שלישית כל אחת מהאטריות, מוצרלה פרוסה, תערובת גבינת קוטג ' ורוטב בשר. חזור על שכבות פעמיים.